NUXE Merveillance Lift Night sejas krēms, 50 ml
5.0 5 (1 atsauksme)

NUXE Merveillance Lift Night sejas krēms, 50 ml

LABORATOIRE NUXE
5.0 5 (1 atsauksme)
Derīguma termiņš: 2026-09-30
Atklājiet “Nuxe” “Merveillance” nostiprinošo nakts krēmu, kas līdz rītam ādu padara atpūtušos un gludāku. Izlīdzina grumbiņas, āda izskatās pacelta.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

“Merveillance LIFT Concentrated Night Cream” nakts krēms radīts, lai jūsu āda izskatās tik spēcīga, cik spēcīga esat jūs! Koncentrēts, efektīvs pretnovecošanās līdzeklis, kas padara ādu atpūtušos un nomierinātu, it kā jūs būtu gulējusi vēl 2 stundas ilgāk (1). Šis nostiprinošais nakts krēms ir piesātināts ar intensīvi koriģējošo “Micro-Algae Oil mikroskopisko aļģu eļļu – zaļo (3) aktīvo sastāvdaļu, kas koncentrē 4 miljardu dabas šūnu spēku vienā pilienā, lai katru dienu stiprinātu jūsu ādu. No rīta āda ir pilna enerģijas. 100 % sieviešu āda izskatās atjaunota un gludāka (2). Izlīdzina grumbiņas, āda izskatās pacelta. Āda kļūst stingrāka, acīmredzami jauneklīgāka. Efektīva pretnovecošanās iedarbība, patīkama sajūta uz ādas un maiga ziedu un muskusa aromātu harmonija. Francijā izstrādāti un ražoti ādas kopšanas līdzekļi.

product
1195664 NUXE Merveillance Lift Night sejas krēms, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/9e/71/d86d1dddf8c2af2b91f75bfb46c0.png InStock 32.39 EUR 53.99 <p>“Merveillance LIFT Concentrated Night Cream” nakts krēms radīts, lai jūsu āda izskatās tik spēcīga, cik spēcīga esat jūs! Koncentrēts, efektīvs pretnovecošanās līdzeklis, kas padara ādu atpūtušos un nomierinātu, it kā jūs būtu gulējusi vēl 2 stundas ilgāk (1). Šis nostiprinošais nakts krēms ir piesātināts ar intensīvi koriģējošo “Micro-Algae Oil mikroskopisko aļģu eļļu – zaļo (3) aktīvo sastāvdaļu, kas koncentrē 4 miljardu dabas šūnu spēku vienā pilienā, lai katru dienu stiprinātu jūsu ādu. No rīta āda ir pilna enerģijas. 100 % sieviešu āda izskatās atjaunota un gludāka (2). Izlīdzina grumbiņas, āda izskatās pacelta. Āda kļūst stingrāka, acīmredzami jauneklīgāka. Efektīva pretnovecošanās iedarbība, patīkama sajūta uz ādas un maiga ziedu un muskusa aromātu harmonija. Francijā izstrādāti un ražoti ādas kopšanas līdzekļi.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Sejas krēmi