NUXE Merveillance LIFT Firming Activating Oil serums, 30 ml
0 0 (0 atsauksmes)

NUXE Merveillance LIFT Firming Activating Oil serums, 30 ml

LABORATOIRE NUXE
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
39.19 €
Derīguma termiņš: 2026-07-30
Atklājiet “Merveillance” pretnovecošanās serumu, kas piesātināts ar mikroskopisko aļģu eļļu, kam piemīt nelipīga un netaukaina tekstūra. 3 pilieni, lai iegūtu gludu, tvirtu un tonizētu ādu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

“Merveillance LIFT Firming Activating Oil-Serum” nostiprinošais serums radīts, lai āda izskatās tik spēcīga, cik spēcīga esat jūs! Izjūtiet tīro spēku, ko sniedz 100 % aktīvā tekstūra. Šis pretnovecošanās serums ir piesātināts ar intensīvi koriģējošo “Micro-Algae Oil” mikroskopisko aļģu eļļu – zaļo (2) aktīvo sastāvdaļu, kas koncentrē 4 miljardu dabas šūnu spēku vienā pilienā, lai katru dienu spēcinātu jūsu ādu. Jums vajadzīgi tikai 3 pilieni, lai āda izskatītos gludāka, tvirtāka un tonizēta. Par 32 % stingrāka āda pēc 1 mēneša (1). Āda ir spēcīgāka un izturīgāka, izskatās acīmredzami jauneklīgāka. Ideāls sabiedrotais visiem ādas tipiem, jo tās eļļas tekstūra nav taukaina vai lipīga. Efektīva pretnovecošanās iedarbība, patīkama sajūta uz ādas un maiga ziedu un muskusa aromātu harmonija. Francijā izstrādāti un ražoti ādas kopšanas līdzekļi.

product
1195662 NUXE Merveillance LIFT Firming Activating Oil serums, 30 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/f6/89/1ed571aa8289e8ce994f2acf3ac3.png InStock 39.19 EUR 55.99 <p>“Merveillance LIFT Firming Activating Oil-Serum” nostiprinošais serums radīts, lai āda izskatās tik spēcīga, cik spēcīga esat jūs! Izjūtiet tīro spēku, ko sniedz 100 % aktīvā tekstūra. Šis pretnovecošanās serums ir piesātināts ar intensīvi koriģējošo “Micro-Algae Oil” mikroskopisko aļģu eļļu – zaļo (2) aktīvo sastāvdaļu, kas koncentrē 4 miljardu dabas šūnu spēku vienā pilienā, lai katru dienu spēcinātu jūsu ādu. Jums vajadzīgi tikai 3 pilieni, lai āda izskatītos gludāka, tvirtāka un tonizēta. Par 32 % stingrāka āda pēc 1 mēneša (1). Āda ir spēcīgāka un izturīgāka, izskatās acīmredzami jauneklīgāka. Ideāls sabiedrotais visiem ādas tipiem, jo tās eļļas tekstūra nav taukaina vai lipīga. Efektīva pretnovecošanās iedarbība, patīkama sajūta uz ādas un maiga ziedu un muskusa aromātu harmonija. Francijā izstrādāti un ražoti ādas kopšanas līdzekļi.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Papildus sejas ādas kopšana/Serumi