NUXE Creme Fraiche de Beaute sejas krēms, 30 ml
2.0 2 (1 atsauksme)

NUXE Creme Fraiche de Beaute sejas krēms, 30 ml

NUXE LABORATOIRE
2.0 2 (1 atsauksme)
Kopā
17.49 €
Derīguma termiņš: 2026-07-30
48-st. mitrinošs krēms normālai ādai. Satur 95,2 % dabiskas izcelsmes sastāvdaļu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Mitrinošs krēms ar samtainu tekstūru, tas satur augu pienus un nodrošina ilgstošu mitrināšanu 48 stundas – palīdz saglabāt mitrumu ādā un nodrošina optimālu ūdens līmeni tajā.

Tas nomierina ādu un novērš nepatīkamās sajūtas. Āda kļūst svaiga, gluda un elastīga. Maigi pūderains, labi saistās ar ādu. Uzlabo ādas tekstūru, rada svaigu un maigu izskatu. Satur 96,3 % dabīgas izcelsmes sastāvdaļu. Nesatur parabēnus. Neveicina komedonu veidošanos.

“Creme fraiche® de Beaute”
Izbaudiet šīs produktu līnijas piena maigumu, kas nodrošina 48 stundu mitrināšanu, nomierina ādu un aizsargā to no piesārņojuma ietekmes.

“Nuxe Laboratory” ir no jauna radījusi “Creme Fraiche® de Beaute” savu debijas līniju, papildinot to ar 48 stundas mitrinošo iedarbību, aizsargvairogu pret piesārņojuma ietekmi.
Jaunā sastāva centrā ir bauda, ko sniedz ilgstoša, dabīga mitrināšana. Tas sniedz maksimālu aizsardzību pat visprasīgākajai ādai.

“Creme Fraiche® de Beaute” ir apvienots juteklisks svaigums un nomierinošs maigums, ko rada dabīgie augu pieni, kas ir prasmīgi kombinēti ar aktīvo sastāvdaļu – Baltijas jūras aļģu ekstraktu.
Šis pienaino produktu klāsts nodrošina spēcīgu un ilgstošu epidermas mitrināšanu, nomierinošu sajūtu (2).

“Creme Fraiche® de Beaute” piemīt aromāts, kas reibina maņas ar frēzijas, apelsīna ziedu un koksnes akordu notīm. Patiesa izsmalcinātība, kas valdzina vissmalkākās maņas.

https://youtu.be/JCxSYKF6Vn0

https://www.youtube.com/watch?v=VdYAmyaIhk8

product
1151806 NUXE Creme Fraiche de Beaute sejas krēms, 30 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/50/b6/1411da27ee815447cda2bb8339c1.png InStock 17.49 EUR 24.99 <p style="text-align:justify;">Mitrinošs krēms ar samtainu tekstūru, tas satur augu pienus un nodrošina ilgstošu mitrināšanu 48 stundas – palīdz saglabāt mitrumu ādā un nodrošina optimālu ūdens līmeni tajā.</p> <p style="text-align:justify;">Tas nomierina ādu un novērš nepatīkamās sajūtas. Āda kļūst svaiga, gluda un elastīga. Maigi pūderains, labi saistās ar ādu. Uzlabo ādas tekstūru, rada svaigu un maigu izskatu. Satur 96,3 % dabīgas izcelsmes sastāvdaļu. Nesatur parabēnus. Neveicina komedonu veidošanos.</p> <p style="text-align:justify;">“Creme fraiche® de Beaute”<br />Izbaudiet šīs produktu līnijas piena maigumu, kas nodrošina 48 stundu mitrināšanu, nomierina ādu un aizsargā to no piesārņojuma ietekmes.</p> <p style="text-align:justify;">“Nuxe Laboratory” ir no jauna radījusi “Creme Fraiche® de Beaute” savu debijas līniju, papildinot to ar 48 stundas mitrinošo iedarbību, aizsargvairogu pret piesārņojuma ietekmi.<br />Jaunā sastāva centrā ir bauda, ko sniedz ilgstoša, dabīga mitrināšana. Tas sniedz maksimālu aizsardzību pat visprasīgākajai ādai.</p> <p style="text-align:justify;">“Creme Fraiche® de Beaute” ir apvienots juteklisks svaigums un nomierinošs maigums, ko rada dabīgie augu pieni, kas ir prasmīgi kombinēti ar aktīvo sastāvdaļu – Baltijas jūras aļģu ekstraktu.<br />Šis pienaino produktu klāsts nodrošina spēcīgu un ilgstošu epidermas mitrināšanu, nomierinošu sajūtu (2).</p> <p style="text-align:justify;">“Creme Fraiche® de Beaute” piemīt aromāts, kas reibina maņas ar frēzijas, apelsīna ziedu un koksnes akordu notīm. Patiesa izsmalcinātība, kas valdzina vissmalkākās maņas.</p> <p style="text-align:justify;"><a href="https://youtu.be/JCxSYKF6Vn0">https://youtu.be/JCxSYKF6Vn0</a></p> <p style="text-align:justify;"><a href="https://www.youtube.com/watch?v=VdYAmyaIhk8">https://www.youtube.com/watch?v=VdYAmyaIhk8</a></p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Sejas krēmi