NUROFEN ORANGE 100 mg košļājamās kapsulas, 12 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

NUROFEN ORANGE 100 mg košļājamās kapsulas, 12 gab.

RECKITT BENCKISER
Kopā
7.38 €
Derīguma termiņš: 2025-09-30
Aktīvā viela, kas nodrošina šo zāļu iedarbību, ir ibuprofēns, kas pieder nesteroīdo pretiekaisuma līdzekļu (NPL) grupai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Aktīvā viela, kas nodrošina šo zāļu iedarbību, ir ibuprofēns, kas pieder nesteroīdo pretiekaisuma līdzekļu (NPL) grupai.

Nurofen Orange lieto bērniem no 7 līdz 12 gadu vecumam, kuri sver 20 – 40 kg, lai atvieglotu vieglas līdz vidēji smagas sāpes, tādas kā kakla sāpes, zobu sāpes, ausu sāpes, galvassāpes, nelielas sāpes un sastiepumu sāpes, kā arī saaukstēšanās un gripas simptomus. Nurofen Orange arī pazemina augstu temperatūru (mazina drudzi).

Jums jākonsultējas ar ārstu, ja Jūsu bērns nejūtas labāk vai jūtas sliktāk pēc 3 dienām.

Papildu informācija par produktu
product
1142664 NUROFEN ORANGE 100 mg košļājamās kapsulas, 12 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/46/65/aea474aa8c59049acf2684cd33e4.png InStock 7.38 EUR 7.38 <p style="text-align:justify;">Aktīvā viela, kas nodrošina šo zāļu iedarbību, ir ibuprofēns, kas pieder nesteroīdo pretiekaisuma līdzekļu (NPL) grupai.</p> <p style="text-align:justify;">Nurofen Orange lieto bērniem no 7 līdz 12 gadu vecumam, kuri sver 20 – 40 kg, lai atvieglotu vieglas līdz vidēji smagas sāpes, tādas kā kakla sāpes, zobu sāpes, ausu sāpes, galvassāpes, nelielas sāpes un sastiepumu sāpes, kā arī saaukstēšanās un gripas simptomus. Nurofen Orange arī pazemina augstu temperatūru (mazina drudzi).</p> <p style="text-align:justify;">Jums jākonsultējas ar ārstu, ja Jūsu bērns nejūtas labāk vai jūtas sliktāk pēc 3 dienām.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Pretsāpju līdzekļi/Dažāda rakstura sāpes