NUROFEN FORTE EXPRESS 400 mg tabletes, 12 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

NUROFEN FORTE EXPRESS 400 mg tabletes, 12 gab.

RECKITT BENCKISER
Kopā
4.74 €
Derīguma termiņš: 2025-02-28
Nurofen Forte Express satur ibuprofēnu, kas pieder nesteroīdo pretiekaisuma līdzekļu (NPL) grupai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Nurofen Forte Express satur ibuprofēnu, kas pieder nesteroīdo pretiekaisuma līdzekļu (NPL) grupai. NPL atvieglo stāvokli, mainot organisma atbildes reakciju pret sāpēm, pietūkumu un augstu temperatūru.

Nurofen Forte Express lieto, lai remdētu:

  • galvassāpes, muguras sāpes, sāpīgas menstruācijas, zobu sāpes, neiralģiju (nervu sāpes), un migrēnu;
  • muskuļu sāpes, reimatiskas sāpes un mērenas artrīta sāpes;
  • saaukstēšanās un gripas simptomus, paaugstinātu temperatūru (drudzi).
Papildu informācija par produktu
product
1142486 NUROFEN FORTE EXPRESS 400 mg tabletes, 12 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/4c/eb/7cfa659c14755d9a604511fee7c4.png InStock 4.74 EUR 4.74 <p style="text-align:justify;">Nurofen Forte Express satur ibuprofēnu, kas pieder nesteroīdo pretiekaisuma līdzekļu (NPL) grupai. NPL atvieglo stāvokli, mainot organisma atbildes reakciju pret sāpēm, pietūkumu un augstu temperatūru.</p> <p style="text-align:justify;">Nurofen Forte Express lieto, lai remdētu:</p> <ul><li style="text-align:justify;">galvassāpes, muguras sāpes, sāpīgas menstruācijas, zobu sāpes, neiralģiju (nervu sāpes), un migrēnu;</li> <li style="text-align:justify;">muskuļu sāpes, reimatiskas sāpes un mērenas artrīta sāpes;</li> <li style="text-align:justify;">saaukstēšanās un gripas simptomus, paaugstinātu temperatūru (drudzi).</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Pretsāpju līdzekļi/Dažāda rakstura sāpes