NUROFEN Bērniem suspensija, 100 ml
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

NUROFEN Bērniem suspensija, 100 ml

BOOTS HEALTHCARE INTERNATIONAL
Derīguma termiņš: 2026-09-30
Nurofen atvieglo stāvokli, mainot organisma atbildes reakciju pret augstu temperatūru, sāpēm un pietūkumu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Nurofen atvieglo stāvokli, mainot organisma atbildes reakciju pret augstu temperatūru, sāpēm un pietūkumu.

Nurofen satur aktīvo vielu ibuprofēnu, kas pieder nesteroīdo pretiekaisuma līdzekļu (NPL) grupai. Tā darbība ir mērķēta uz drudža un sāpju rašanās avotu.

Nurofen ir paredzēts zīdaiņiem no 3 mēnešu vecuma un bērniem.

To lieto iekšķīgi, lai

*      bērnam ātri un efektīvi pazeminātu temperatūru (tai skaitā imunizācijas izraisītu drudzi),

*      remdētu zobu šķilšanās sāpes, zobu sāpes, ausu sāpes, kakla sāpes, galvassāpes un vieglas sastiepuma radītas sāpes.

Ārsts var izrakstīt šīs zāles arī citu veselības traucējumu gadījumā. Ievērojiet ārsta norādījumus par to, cik bieži un kādā daudzumā zāles jādod bērnam.

Papildu informācija par produktu
product
1141235 NUROFEN Bērniem suspensija, 100 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/83/a8/97bccf4900422f15ee1e833f7412.png InStock 6.7 EUR 6.7 <p style="text-align:justify;">Nurofen atvieglo stāvokli, mainot organisma atbildes reakciju pret augstu temperatūru, sāpēm un pietūkumu.</p> <p style="text-align:justify;">Nurofen satur aktīvo vielu ibuprofēnu, kas pieder nesteroīdo pretiekaisuma līdzekļu (NPL) grupai. Tā darbība ir mērķēta uz drudža un sāpju rašanās avotu.</p> <p style="text-align:justify;">Nurofen ir paredzēts zīdaiņiem no 3 mēnešu vecuma un bērniem.</p> <p style="text-align:justify;">To lieto iekšķīgi, lai</p> <p style="text-align:justify;">*      bērnam ātri un efektīvi pazeminātu temperatūru (tai skaitā imunizācijas izraisītu drudzi),</p> <p style="text-align:justify;">*      remdētu zobu šķilšanās sāpes, zobu sāpes, ausu sāpes, kakla sāpes, galvassāpes un vieglas sastiepuma radītas sāpes.</p> <p style="text-align:justify;">Ārsts var izrakstīt šīs zāles arī citu veselības traucējumu gadījumā. Ievērojiet ārsta norādījumus par to, cik bieži un kādā daudzumā zāles jādod bērnam.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Saaukstēšanās un sāpes/Paaugstināta temperatūra