NUROFEN ANTIGRIP 200 mg/30 mg tabletes, 12 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

NUROFEN ANTIGRIP 200 mg/30 mg tabletes, 12 gab.

BOOTS HEALTHCARE INTERNATIONAL
Derīguma termiņš: 2025-04-30
Nurofen Antigrip satur ibuprofēnu, kas pieder nesteroīdo pretiekaisuma līdzekļu (NPL) grupai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Nurofen Antigrip satur ibuprofēnu, kas pieder nesteroīdo pretiekaisuma līdzekļu (NPL) grupai. NPL līdzekļi sniedz atvieglojumu, mainot organisma atbildes reakciju pret augstu temperatūru, sāpēm un pietūkumu. Pseidoefedrīns ir asinsvadus sašaurinošs līdzeklis, kas sašaurina deguna dobuma asinsvadus un atvieglo elpošanu. Nurofen Antigrip atbrīvo degunu un tā blakusdobumus, mazina smeldzošas sāpes, galvassāpes un drudzi, un atvieglo diskomforta sajūtu kakla sāpju gadījumā.

Papildu informācija par produktu
product
1141455 NUROFEN ANTIGRIP 200 mg/30 mg tabletes, 12 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/2d/07/9b07a4565be8fb3ef7ea0acde594.png InStock 5.44 EUR 5.44 <p style="text-align:justify;">Nurofen Antigrip satur ibuprofēnu, kas pieder nesteroīdo pretiekaisuma līdzekļu (NPL) grupai. NPL līdzekļi sniedz atvieglojumu, mainot organisma atbildes reakciju pret augstu temperatūru, sāpēm un pietūkumu. Pseidoefedrīns ir asinsvadus sašaurinošs līdzeklis, kas sašaurina deguna dobuma asinsvadus un atvieglo elpošanu. Nurofen Antigrip atbrīvo degunu un tā blakusdobumus, mazina smeldzošas sāpes, galvassāpes un drudzi, un atvieglo diskomforta sajūtu kakla sāpju gadījumā.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Saaukstēšanās un sāpes/Paaugstināta temperatūra