NUROFEN 200 mg tabletes, 12 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

NUROFEN 200 mg tabletes, 12 gab.

BOOTS HEALTHCARE INTERNATIONAL
Kopā
2.84 €
Derīguma termiņš: 2026-03-30
NUROFEN satur ibuprofēnu, kas pieder nesteroīdo pretiekaisuma līdzekļu (NPL) grupai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

NUROFEN satur ibuprofēnu, kas pieder nesteroīdo pretiekaisuma līdzekļu (NPL) grupai. NPL atvieglo stāvokli, mainot organisma atbildes reakciju pret sāpēm, iekaisumu un augstu temperatūru. Migrēnas tipa galvassāpju, muguras sāpju, zobu sāpju, neiralģijas un menstruāciju sāpju, kā arī reimatisku, t.sk. viegla artrīta izraisītu sāpju, un muskuļu sāpju atvieglošana. NUROFEN mazinot sāpes, iekaisumu un paaugstinātu ķermeņa temperatūru, atvieglo saaukstēšanās un gripas simptomus.

Papildu informācija par produktu
product
114236 NUROFEN 200 mg tabletes, 12 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/34/c7/cafb732b488e4fd355c68de58d8f.png InStock 2.84 EUR 2.84 <p style="text-align:justify;">NUROFEN satur ibuprofēnu, kas pieder nesteroīdo pretiekaisuma līdzekļu (NPL) grupai. NPL atvieglo stāvokli, mainot organisma atbildes reakciju pret sāpēm, iekaisumu un augstu temperatūru. Migrēnas tipa galvassāpju, muguras sāpju, zobu sāpju, neiralģijas un menstruāciju sāpju, kā arī reimatisku, t.sk. viegla artrīta izraisītu sāpju, un muskuļu sāpju atvieglošana. NUROFEN mazinot sāpes, iekaisumu un paaugstinātu ķermeņa temperatūru, atvieglo saaukstēšanās un gripas simptomus.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Pretsāpju līdzekļi/Dažāda rakstura sāpes