NUK First Choice M 6-18 m Silicon knupis, 1 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

NUK First Choice M 6-18 m Silicon knupis, 1 gab.

MAPA GMBH
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2027-11-30
NUK First Choice Plus ir uzlabota pudelītes – knupīša sistēma, kas ietver visas NUK ortodontiskā knupīša priekšrocības, lai mazulis sajustu asociācijas ar mātes krūti.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Mātes krūtsgals maina savu formu zīdīšanas laikā. Tas pielāgojas zīdaiņa mutītei, ļaujot bērnam uzņemt optimālu piena daudzumu, kā arī sniedz labākās treniņa iespējas žokļiem, aukslējām, mēlei un lūpām. Tāpēc NUK knupīša forma ir pēc iespējas tuvāk pielāgota mātes krūtsgalam zīšanas laikā.

NUK First Choice Plus ir uzlabota pudelītes – knupīša sistēma, kas ietver visas NUK ortodontiskā knupīša priekšrocības, lai mazulis sajustu asociācijas ar mātes krūti. NUK First Choice Plus ir vislabākā alternatīva, ja zīdīšana ir nepietiekoša vai nav iespējama, kā arī gadījumos, kad nepieciešams apvienot zīdīšanu un ēdināšanu no pudelītes.

  • Dabisks un atbilstošs mazuļa žoklim, ņemot par piemēru māmiņas krūtsgala formu zīdīšanas laikā.
  • Ortodontiskā forma un plats balsts lūpām.
  • Palīdz mazināt koliku veidošanos ar uzlabotu NUK Pret-Koliku gaisa sistēmu.
  • Pieejami dažādi caurumiņu izmēri – “S” mazs (māmiņas pienam, ūdenim, tējai), “M” vidējs (piena maisījumam), “L” liels (putrai).
  • Piemērots visām NUK First Choice Plus pudelītēm un piena konteineriem.

Komplektā: 2. izmēra vidējs knupis piena maisījumam.

product
1142389 NUK First Choice M 6-18 m Silicon knupis, 1 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/9f/3b/efd8dacc96907b48c4a28a2d6827.png OutOfStock 3.39 EUR 4.84 <p style="text-align:justify;">Mātes krūtsgals maina savu formu zīdīšanas laikā. Tas pielāgojas zīdaiņa mutītei, ļaujot bērnam uzņemt optimālu piena daudzumu, kā arī sniedz labākās treniņa iespējas žokļiem, aukslējām, mēlei un lūpām. Tāpēc NUK knupīša forma ir pēc iespējas tuvāk pielāgota mātes krūtsgalam zīšanas laikā.</p> <p style="text-align:justify;">NUK First Choice Plus ir uzlabota pudelītes – knupīša sistēma, kas ietver visas NUK ortodontiskā knupīša priekšrocības, lai mazulis sajustu asociācijas ar mātes krūti. NUK First Choice Plus ir vislabākā alternatīva, ja zīdīšana ir nepietiekoša vai nav iespējama, kā arī gadījumos, kad nepieciešams apvienot zīdīšanu un ēdināšanu no pudelītes.</p> <ul style="text-align:justify;"><li>Dabisks un atbilstošs mazuļa žoklim, ņemot par piemēru māmiņas krūtsgala formu zīdīšanas laikā.</li> <li>Ortodontiskā forma un plats balsts lūpām.</li> <li>Palīdz mazināt koliku veidošanos ar uzlabotu NUK Pret-Koliku gaisa sistēmu.</li> <li>Pieejami dažādi caurumiņu izmēri – “S” mazs (māmiņas pienam, ūdenim, tējai), “M” vidējs (piena maisījumam), “L” liels (putrai).</li> <li>Piemērots visām NUK First Choice Plus pudelītēm un piena konteineriem.</li> </ul><p style="text-align:justify;">Komplektā: 2. izmēra vidējs knupis piena maisījumam.</p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Preces bērnam/Knupji