NUK First Choice L 6-18 m Latex knupis, 1 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

NUK First Choice L 6-18 m Latex knupis, 1 gab.

MAPA GMBH
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
3.79 €
Derīguma termiņš: 2027-11-30
NUK First Choice ir pilnīgi jauna pudelītes – knupīša sistēma, kas ietver visas NUK ortodontiskā knupīša priekšrocības.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Mātes krūtsgals maina savu formu zīdīšanas laikā. Tas pielāgojas zīdaiņa mutītei, ļaujot bērnam uzņemt optimālu piena daudzumu, kā arī sniedz labākās treniņa iespējas žokļiem, aukslējām, mēlei un lūpām. Tāpēc NUK knupīša forma ir pēc iespējas tuvāk pielāgota mātes krūtsgalam zīšanas laikā.

NUK First Choice ir pilnīgi jauna pudelītes – knupīša sistēma, kas ietver visas NUK ortodontiskā knupīša priekšrocības, lai mazulis sajustu asociācijas ar mātes krūti. NUK First Choice ir vislabākā alternatīva, ja neveicas ar krūts barošanu vai nepieciešama papildus ēdināšana, kā arī tā ir ideāla saderība, ja nepieciešams apvienot abus – gan zīdīšanu, gan ēdināšanu ar pudelīti.

L caurumiņš – putrai

2. izmērs – no 6 līdz 18 mēn.

product
1142385 NUK First Choice L 6-18 m Latex knupis, 1 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/45/d7/08606eac7983ecc3483d344277e1.png InStock 3.79 EUR 3.79 <p style="text-align:justify;">Mātes krūtsgals maina savu formu zīdīšanas laikā. Tas pielāgojas zīdaiņa mutītei, ļaujot bērnam uzņemt optimālu piena daudzumu, kā arī sniedz labākās treniņa iespējas žokļiem, aukslējām, mēlei un lūpām. Tāpēc NUK knupīša forma ir pēc iespējas tuvāk pielāgota mātes krūtsgalam zīšanas laikā.</p> <p style="text-align:justify;">NUK First Choice ir pilnīgi jauna pudelītes – knupīša sistēma, kas ietver visas NUK ortodontiskā knupīša priekšrocības, lai mazulis sajustu asociācijas ar mātes krūti. NUK First Choice ir vislabākā alternatīva, ja neveicas ar krūts barošanu vai nepieciešama papildus ēdināšana, kā arī tā ir ideāla saderība, ja nepieciešams apvienot abus – gan zīdīšanu, gan ēdināšanu ar pudelīti.</p> <p style="text-align:justify;">L caurumiņš – putrai</p> <p style="text-align:justify;">2. izmērs – no 6 līdz 18 mēn.</p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Preces bērnam/Knupji