NOVO-PASSIT šķidrums, 100 ml
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

NOVO-PASSIT šķidrums, 100 ml

IVAX CORPORATION
Kopā
6.91 €
Derīguma termiņš: 2027-03-30
Novo-Passit lieto vieglu neirastēnijas sindroma formu gadījumā.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Novo-Passit lieto vieglu neirastēnijas sindroma formu gadījumā, it īpaši, kad tās ir saistītas ar trauksmi, bailēm, skumjām, nemieru, paaugstinātu uzbudināmību, samazinātām koncentrēšanās spējām vai nogurumu. To lieto arī viegla bezmiega, nespēka vai atmiņas traucējumu gadījumā, kas saistīti ar neirozi un kā papildlīdzekli migrēnas terapijā, nervu sistēmas pārslodzes izraisītu vazomotro galvassāpju, psihosomatisku asinsvadu traucējumu ar neirocirkulāru distoniju, neirogēnas tetānijas, sejas sāpju un klimaktēriskā sindroma gadījumā.

Papildu informācija par produktu
product
114053 NOVO-PASSIT šķidrums, 100 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/20/41/67c9120aba71933b92c7dba4222a.png InStock 6.91 EUR 6.91 <p style="text-align:justify;">Novo-Passit lieto vieglu neirastēnijas sindroma formu gadījumā, it īpaši, kad tās ir saistītas ar trauksmi, bailēm, skumjām, nemieru, paaugstinātu uzbudināmību, samazinātām koncentrēšanās spējām vai nogurumu. To lieto arī viegla bezmiega, nespēka vai atmiņas traucējumu gadījumā, kas saistīti ar neirozi un kā papildlīdzekli migrēnas terapijā, nervu sistēmas pārslodzes izraisītu vazomotro galvassāpju, psihosomatisku asinsvadu traucējumu ar neirocirkulāru distoniju, neirogēnas tetānijas, sejas sāpju un klimaktēriskā sindroma gadījumā.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Stress un nervu sistēma