NOVEXPERT Radiance Lifting Vitamin C Eye Contour krēms ādai ap acīm, 15 ml
0 0 (0 atsauksmes)

NOVEXPERT Radiance Lifting Vitamin C Eye Contour krēms ādai ap acīm, 15 ml

L.I.C.D NOVEXPERT SAS
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
27.59 €
Derīguma termiņš: 2026-10-30
Tūlītēji rezultāti acu kontūras liftingam!
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

NOVEXPERT nostiprinošs acu krēms ar C vitamīnu

Produkts no līnijas ar C vitamīnu. Produktu ir radījuši franču zinātnieki un ārsti, kas specializējas ādas novecošanā. Acu krēms paredzēts lietošanai no 25 gadu vecuma visiem ādas tipiem. Krēms ir paredzēts acu ādas atdzīvināšanai, nostiprināšanai, izgaismošanai, pret pirmajām mīmiskajām grumbām un ilgstošai iedarbībai.

Ātrs NOSTIPRINOŠS efekts: divi spēcīgi augu nostiprinošie līdzekļi palīdz izlīdzināt un nostiprināt ādu ap acīm.
GAIŠĀKA acu āda: hialuronskābe no iekšpuses aizpilda mazus ādas laukumus, palīdz savilkt ādu ap acīm. Acu āda izskatās gaišāka pateicoties C vitamīna un arginīna kompleksiem.

product
1001459 NOVEXPERT Radiance Lifting Vitamin C Eye Contour krēms ādai ap acīm, 15 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/ce/f2/0c0cafd00310288ac79d625aa954.png InStock 27.59 EUR 45.99 <p>NOVEXPERT nostiprinošs acu krēms ar C vitamīnu</p> <p>Produkts no līnijas ar C vitamīnu. Produktu ir radījuši franču zinātnieki un ārsti, kas specializējas ādas novecošanā. Acu krēms paredzēts lietošanai no 25 gadu vecuma visiem ādas tipiem. Krēms ir paredzēts acu ādas atdzīvināšanai, nostiprināšanai, izgaismošanai, pret pirmajām mīmiskajām grumbām un ilgstošai iedarbībai.</p> <p>Ātrs NOSTIPRINOŠS efekts: divi spēcīgi augu nostiprinošie līdzekļi palīdz izlīdzināt un nostiprināt ādu ap acīm.<br />GAIŠĀKA acu āda: hialuronskābe no iekšpuses aizpilda mazus ādas laukumus, palīdz savilkt ādu ap acīm. Acu āda izskatās gaišāka pateicoties C vitamīna un arginīna kompleksiem.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Sejas krēmi