NOVEXPERT Magnesium Velvety Hydro-Biotic sejas krēms, 30 ml
0 0 (0 atsauksmes)

NOVEXPERT Magnesium Velvety Hydro-Biotic sejas krēms, 30 ml

L.I.C.D NOVEXPERT SAS
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
15.95 €
Derīguma termiņš: 2026-12-30
Ādai, kas ir... āda.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Krēms paredzēts lietošanai no 20 gadiem, ir piemērots sausai / ļoti sausai un ļoti jutīgai ādai. Produktu var lietot gan vīrieši, gan sievietes. Produkts no līnijas ar Magniju. Produktu ir izstrādājuši franču zinātnieki un ārsti, kas specializējas ādas novecošanā.
Nomierina un mitrina sausu un īpaši jutīgu sejas ādu. Regulāri lietojot, āda kļūst maiga un zīdaina. Nostiprina jūsu hidrolipidisko ādas kārtiņu: eļļa, kas ekstrahēta no dzīvās omega-3 kopā ar hialuronskābi un magniju, pastāvīgi aizsargā un mitrina ādu. Nodrošina enerģiju jūsu mikrobiotiskajai florai: mērķtiecīgi prebiotiķi baro jūsu aizsargājošo ādas floru.

product
1001471 NOVEXPERT Magnesium Velvety Hydro-Biotic sejas krēms, 30 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/d1/8a/38f88aae975062fc7b0e2591de83.png InStock 15.95 EUR 26.59 <p>Krēms paredzēts lietošanai no 20 gadiem, ir piemērots sausai / ļoti sausai un ļoti jutīgai ādai. Produktu var lietot gan vīrieši, gan sievietes. Produkts no līnijas ar Magniju. Produktu ir izstrādājuši franču zinātnieki un ārsti, kas specializējas ādas novecošanā.<br />Nomierina un mitrina sausu un īpaši jutīgu sejas ādu. Regulāri lietojot, āda kļūst maiga un zīdaina. Nostiprina jūsu hidrolipidisko ādas kārtiņu: eļļa, kas ekstrahēta no dzīvās omega-3 kopā ar hialuronskābi un magniju, pastāvīgi aizsargā un mitrina ādu. Nodrošina enerģiju jūsu mikrobiotiskajai florai: mērķtiecīgi prebiotiķi baro jūsu aizsargājošo ādas floru.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Sejas krēmi