NOUGHTY To The Rescue serums matiem, 75 ml
0 0 (0 atsauksmes)

NOUGHTY To The Rescue serums matiem, 75 ml

KMI BRANDS LTD
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
8.19 €
Derīguma termiņš: 2026-02-28
Šis barojošais, mitrinošais veidošanas serums piešķir matiem īpaši gludu izskatu, vienlaikus pasargājot tos no karstuma.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Šis barojošais, mitrinošais veidošanas serums piešķir matiem īpaši gludu izskatu, vienlaikus pasargājot tos no karstuma. Nodrošina termisko aizsardzību līdz 220°C, aizsargājot matus no karstuma bojājumiem un uzlabojot spīdumu. Izstrādāts ar īpaši nomierinošu 97% dabīgu sastāvdaļu maisījumu, tostarp saldo mandeļu ekstraktu un argana eļļu. 

Seruma sastāvā ietilpst:

PROTEĪNI
Trīskāršie sojas, kukurūzas un kviešu proteīni darbojas kopā, lai stiprinātu matus, palīdzot tiem saglabāt vairāk mitruma un būt mazāk porainiem.

KVIEŠU KLIJU EKSTRAKTS
Šī brīnumviela uzlabo ķemmējamību un piešķir nedzīvām šķipsnām spīdumu.

SĒŅU EKSTRAKTS
Satur dabiskos enzīmus, kas aizsargā pret karstumu un palielina matu elastību, nodrošinot lielisku dabisko aizsardzību pret karstumu.

ARGĀNA EĻĻA
Ar E vitamīnu bagātās neaizstājamās taukskābes uztur matu stāvokli un mazina pūkošanos.

product
123450 NOUGHTY To The Rescue serums matiem, 75 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/9f/3e/6b2c7cc8a79e5befea7b974676ea.png InStock 8.19 EUR 13.65 <p>Šis barojošais, mitrinošais veidošanas serums piešķir matiem īpaši gludu izskatu, vienlaikus pasargājot tos no karstuma. Nodrošina termisko aizsardzību līdz 220°C, aizsargājot matus no karstuma bojājumiem un uzlabojot spīdumu. Izstrādāts ar īpaši nomierinošu 97% dabīgu sastāvdaļu maisījumu, tostarp saldo mandeļu ekstraktu un argana eļļu. </p> <p>Seruma sastāvā ietilpst:</p> <p>PROTEĪNI<br />Trīskāršie sojas, kukurūzas un kviešu proteīni darbojas kopā, lai stiprinātu matus, palīdzot tiem saglabāt vairāk mitruma un būt mazāk porainiem.</p> <p>KVIEŠU KLIJU EKSTRAKTS<br />Šī brīnumviela uzlabo ķemmējamību un piešķir nedzīvām šķipsnām spīdumu.</p> <p>SĒŅU EKSTRAKTS<br />Satur dabiskos enzīmus, kas aizsargā pret karstumu un palielina matu elastību, nodrošinot lielisku dabisko aizsardzību pret karstumu.</p> <p>ARGĀNA EĻĻA<br />Ar E vitamīnu bagātās neaizstājamās taukskābes uztur matu stāvokli un mazina pūkošanos.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Serumi, losjoni un matu eļļas