NOUGHTY To The Rescue matu kondicionieris, 250 ml
0 0 (0 atsauksmes)

NOUGHTY To The Rescue matu kondicionieris, 250 ml

KMI BRANDS LTD
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-02-28
Kondicionieris sausiem vai bojātiem matiem.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Kondicionieris sausiem vai bojātiem matiem. Bagātināts ar saldo mandeļu ekstraktu, olīveļļu, kokosriekstu eļļu un šī sviestu, šis barojošais kondicionieris padarīs jūsu matus veselīgākus un laimīgākus. 

Rūpīgi atlasītas dabiskās sastāvdaļas palīdz saglabāt mitrumu matos, samazina sausumu, bojājumus un lūšanu. Plant Power in To The Rescue Conditioner ietver:

SALDO MANDEĻU EKSTRAKTS
Lai atjaunotu zaudēto mitrumu. Jo, runājot par matu šķiedrām, mitrums = spēks. Matu mitruma palielināšana ir svarīga, lai palielinātu to elastību un izturību.

OLĪVU EĻĻA
Bagātināts ar Omega-6 taukskābēm intensīvai mitrināšanai.

KOKOSRIEKSU UN ŠĪ sviests
Žilbinošs duets. Šie daudzfunkcionālie produkti, kas ir cieti istabas temperatūrā un kūst siltumā, palīdz radīt greznas tekstūras, lai uzlabojot matu stāvokli.

product
123448 NOUGHTY To The Rescue matu kondicionieris, 250 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/3c/b4/48352d7d2bd68fa1083efc5970f3.png InStock 7.97 EUR 11.39 <p>Kondicionieris sausiem vai bojātiem matiem. Bagātināts ar saldo mandeļu ekstraktu, olīveļļu, kokosriekstu eļļu un šī sviestu, šis barojošais kondicionieris padarīs jūsu matus veselīgākus un laimīgākus. </p> <p>Rūpīgi atlasītas dabiskās sastāvdaļas palīdz saglabāt mitrumu matos, samazina sausumu, bojājumus un lūšanu. Plant Power in To The Rescue Conditioner ietver:</p> <p>SALDO MANDEĻU EKSTRAKTS<br />Lai atjaunotu zaudēto mitrumu. Jo, runājot par matu šķiedrām, mitrums = spēks. Matu mitruma palielināšana ir svarīga, lai palielinātu to elastību un izturību.</p> <p>OLĪVU EĻĻA<br />Bagātināts ar Omega-6 taukskābēm intensīvai mitrināšanai.</p> <p>KOKOSRIEKSU UN ŠĪ sviests<br />Žilbinošs duets. Šie daudzfunkcionālie produkti, kas ir cieti istabas temperatūrā un kūst siltumā, palīdz radīt greznas tekstūras, lai uzlabojot matu stāvokli.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Kondicionieri