NOUGHTY Intensive Care Leave-in matu kondicionieris, 150 ml
0 0 (0 atsauksmes)

NOUGHTY Intensive Care Leave-in matu kondicionieris, 150 ml

KMI BRANDS LTD
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-02-28
Atbrīvojieties no bojātiem matiem un šķeltiem galiem, lai iegūtu ilgstošas ​​spēcīgas cirtas, izmantojot šo īpaši mitrinošo, neizskalojamo kondicionieri.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Atbrīvojieties no bojātiem matiem un šķeltiem galiem, lai iegūtu ilgstošas ​​spēcīgas cirtas, izmantojot šo īpaši mitrinošo, neizskalojamo kondicionieri. 97% dabīgs, īpaši nomierinošs maisījums ar saldo mandeļu ekstraktu un argana eļļu, lai izlīdzinātu matu mitruma līmeni un palielinātu elastību, vienlaikus aizsargājot un nostiprinot matus.

Kondicioniera sastāvā ir:

E VITAMĪNS
Spēcīgs antioksidants, kas aizsargā matus no vides stresa - tas ir mūsu matu posts! Ja iespējams, mēs izmantojam dabisku avotu, jo tas ir divreiz efektīvāks par sintētisko ekvivalentu = lielāka aizsardzība tādam pašam vitamīna daudzumam.

ARGĀNA EĻĻA
Atbildīgi iegūta no Essaouiras, Marokas, dārgakmens - nanoeļļa, kas bagāta ar E vitamīnu, kas palīdz palielināt matu elastību.

ŠĪ SVIESTS
Palīdz mums radīt greznas tekstūras, vienlaikus uzlabojot matu stāvokli.

product
123451 NOUGHTY Intensive Care Leave-in matu kondicionieris, 150 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/4d/01/d46665e963a4943c1ca1d0796b85.png InStock 7.95 EUR 11.35 <p>Atbrīvojieties no bojātiem matiem un šķeltiem galiem, lai iegūtu ilgstošas ​​spēcīgas cirtas, izmantojot šo īpaši mitrinošo, neizskalojamo kondicionieri. 97% dabīgs, īpaši nomierinošs maisījums ar saldo mandeļu ekstraktu un argana eļļu, lai izlīdzinātu matu mitruma līmeni un palielinātu elastību, vienlaikus aizsargājot un nostiprinot matus.</p> <p>Kondicioniera sastāvā ir:</p> <p>E VITAMĪNS<br />Spēcīgs antioksidants, kas aizsargā matus no vides stresa - tas ir mūsu matu posts! Ja iespējams, mēs izmantojam dabisku avotu, jo tas ir divreiz efektīvāks par sintētisko ekvivalentu = lielāka aizsardzība tādam pašam vitamīna daudzumam.</p> <p>ARGĀNA EĻĻA<br />Atbildīgi iegūta no Essaouiras, Marokas, dārgakmens - nanoeļļa, kas bagāta ar E vitamīnu, kas palīdz palielināt matu elastību.</p> <p>ŠĪ SVIESTS<br />Palīdz mums radīt greznas tekstūras, vienlaikus uzlabojot matu stāvokli.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Kondicionieri