NOUGHTY Detox Dynamo galvas ādas skrubis, 250 ml
5.0 5 (2 atsauksmes)

NOUGHTY Detox Dynamo galvas ādas skrubis, 250 ml

KMI BRANDS LTD
5.0 5 (2 atsauksmes)
Kopā
7.37 €
Derīguma termiņš: 2027-03-30
Mēs attīrām prātu, ķermeni un dvēseli; tad kāpēc ne galvas ādu?
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Mēs attīrām prātu, ķermeni un dvēseli; tad kāpēc ne galvas ādu? Šis pīlings un detoksikācijas skrubis palīdz jūsu galvas ādai atrast iekšējo mieru, saglabājot to elastīgu un gludu. Atbrīvojot galvas ādu no netīrumiem, šis 97% dabīgais skrubis var palīdzēt neitralizēt piesārņojuma ietekmi ar mitrinošu, līdzsvarojošu formulu, kas stimulē galvas ādu neatkarīgi no matu tipa.

Rūpīgi atlasītas dabīgās sastāvdaļas palīdz attīrīt un atsvaidzināt galvas ādu. Trīs pīlinga līdzekļi apvienojumā ar piparmētru un skābeņu ekstraktu cītīgi strādā, lai noņemtu folikulus aizsprostojošos piemaisījumus un netīrumus.

product
1143074 NOUGHTY Detox Dynamo galvas ādas skrubis, 250 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/0e/8c/f0ef335d1ac48416e7377811cdf0.png InStock 7.37 EUR 12.29 <p>Mēs attīrām prātu, ķermeni un dvēseli; tad kāpēc ne galvas ādu? Šis pīlings un detoksikācijas skrubis palīdz jūsu galvas ādai atrast iekšējo mieru, saglabājot to elastīgu un gludu. Atbrīvojot galvas ādu no netīrumiem, šis 97% dabīgais skrubis var palīdzēt neitralizēt piesārņojuma ietekmi ar mitrinošu, līdzsvarojošu formulu, kas stimulē galvas ādu neatkarīgi no matu tipa.</p> <p>Rūpīgi atlasītas dabīgās sastāvdaļas palīdz attīrīt un atsvaidzināt galvas ādu. Trīs pīlinga līdzekļi apvienojumā ar piparmētru un skābeņu ekstraktu cītīgi strādā, lai noņemtu folikulus aizsprostojošos piemaisījumus un netīrumus.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana