NOMEX 1 mg/ml deguna pilieni, 10 ml
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

NOMEX 1 mg/ml deguna pilieni, 10 ml

ICN POLFA RZESZOW
Kopā
2.70 €
Derīguma termiņš: 2026-05-30
Zāļu aktīvā viela ksilometazolīns ir imidazolīna atvasinājums ar simpatomimētisku iedarbību.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Zāļu aktīvā viela ksilometazolīns ir imidazolīna atvasinājums ar simpatomimētisku iedarbību (tas stimulē galvenokārt α-adrenoreceptorus). Tas sašaurina deguna un rīkles gļotādas asinsvadus, samazinot hiperēmiju, tūsku un eksudāciju. Zāles atjauno deguna eju caurlaidību, kā arī atbrīvo ejas, kas savieno deguna dobumu ar deguna blakusdobumiem, samazina rinoreju un atvieglo elpošanu caur degunu. Zāļu iedarbība sākas 5-10 minūtes pēc lietošanas un turpinās dažas stundas (līdz pat 10 stundām).

Zāles lieto šādos gadījumos:

  • Aizlikts deguns, ko izraisa deguna gļotādas pietūkums akūta rinīta laikā (piemēram, saaukstēšanās vai gripas gadījumā).
  • Paranazāls sinusīts.
  • Alerģisks rinīts (siena drudzis).
Papildu informācija par produktu
product
1142312 NOMEX 1 mg/ml deguna pilieni, 10 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/bd/c9/d4c08976b3e56e1e76401ab02e58.png InStock 2.7 EUR 2.7 <p style="text-align:justify;">Zāļu aktīvā viela ksilometazolīns ir imidazolīna atvasinājums ar simpatomimētisku iedarbību (tas stimulē galvenokārt α-adrenoreceptorus). Tas sašaurina deguna un rīkles gļotādas asinsvadus, samazinot hiperēmiju, tūsku un eksudāciju. Zāles atjauno deguna eju caurlaidību, kā arī atbrīvo ejas, kas savieno deguna dobumu ar deguna blakusdobumiem, samazina rinoreju un atvieglo elpošanu caur degunu. Zāļu iedarbība sākas 5-10 minūtes pēc lietošanas un turpinās dažas stundas (līdz pat 10 stundām).</p> <p style="text-align:justify;">Zāles lieto šādos gadījumos:</p> <ul><li style="text-align:justify;">Aizlikts deguns, ko izraisa deguna gļotādas pietūkums akūta rinīta laikā (piemēram, saaukstēšanās vai gripas gadījumā).</li> <li style="text-align:justify;">Paranazāls sinusīts.</li> <li style="text-align:justify;">Alerģisks rinīts (siena drudzis).</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Saaukstēšanās un sāpes/Aerosoli, pilieni un citi pretiesnu līdzekļi