NIOXIN System Nr. 1 matu kopšanas komplekts, 1 gab.
4.0 4 (2 atsauksmes)

NIOXIN System Nr. 1 matu kopšanas komplekts, 1 gab.

GALERIA PRODUCTORA DE COSMETICOS
4.0 4 (2 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2024-09-30
Matu kopšanas sistēma dabiskiem matiem ar vieglu tendenci kļūt plānākiem.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Iepazīstinām jūs ar NIOXIN produktu rokasgrāmatu. Tā ir jūsu ceļvedis produktu sistēmās un mērķtiecīgu risinājumu klāstā. Tāpat kā sejas ādai, arī galvas ādai vajadzīga tāda pati uzmanība un kopšana. NIOXIN ir novatoriska ādas kopšanas pieeja plānu matu problēmām un ir izveidota, lai stiprinātu, barotu un koptu matus.

SISTĒMA Nr. 1 - dabiskiem matiem ar vieglu tendenci kļūt plānākiem. Sistēma Nr. 1 ir izveidota, lai palielinātu matu apjomu un aizsargātu matus pret lūšanu, vienlaikus atsvaidzinot galvas ādu un veidojot biezākus, kuplākus matus.

Komplektā ietilpst:

  • šampūns 150 ml;
  • balzams 150 ml;
  • līdzeklis galvas ādas kopšanai 40 ml.

https://www.youtube.com/watch?v=Bc0w6zHQ1aw

product
1142724 NIOXIN System Nr. 1 matu kopšanas komplekts, 1 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/a2/0c/ac9315079a4563efecb7e2dfab22.png InStock 31.49 EUR 44.99 <p style="text-align:justify;">Iepazīstinām jūs ar NIOXIN produktu rokasgrāmatu. Tā ir jūsu ceļvedis produktu sistēmās un mērķtiecīgu risinājumu klāstā. Tāpat kā sejas ādai, arī galvas ādai vajadzīga tāda pati uzmanība un kopšana. NIOXIN ir novatoriska ādas kopšanas pieeja plānu matu problēmām un ir izveidota, lai stiprinātu, barotu un koptu matus.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>SISTĒMA Nr. 1</strong> - dabiskiem matiem ar vieglu tendenci kļūt plānākiem. Sistēma Nr. 1 ir izveidota, lai palielinātu matu apjomu un aizsargātu matus pret lūšanu, vienlaikus atsvaidzinot galvas ādu un veidojot biezākus, kuplākus matus.</p> <p style="text-align:justify;">Komplektā ietilpst:</p> <ul><li style="text-align:justify;">šampūns 150 ml;</li> <li style="text-align:justify;">balzams 150 ml;</li> <li style="text-align:justify;">līdzeklis galvas ādas kopšanai 40 ml.</li> </ul><p><a href="https://www.youtube.com/watch?v=Bc0w6zHQ1aw">https://www.youtube.com/watch?v=Bc0w6zHQ1aw</a></p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Šampūni