NIOXIN No. 1 Trialkit komplekts, 1 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

NIOXIN No. 1 Trialkit komplekts, 1 gab.

WELLA COMPANY
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2025-04-30
ATTĪROŠS ŠAMPŪNS 300 ML, KONDICIONIERIS 300 ML, ĀRSTNIECISKA GALVAS ĀDAS KOPŠANA MATU APJOMA PALIELINĀŠANAI 100 ML.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

NIOXIN SISTĒMA NR. 1 DABISKIEM MATIEM AR VIEGLU TENDENCI KĻŪT PLĀNĀKIEM
Sistēma Nr.1 ir izveidota, lai palielinātu matu apjomu un aizsargātu matus pret lūšanu, vienlaikus atsvaidzinot galvas ādu, veidojot biezākus, kuplākus matus.
ATTĪROŠS ŠAMPŪNS palīdz noņemt liekās taukvielas, kas nosprosto matu folikulu, taukskābes, apkārtējās vides piesārņojumu no galvas ādas un matiem.
KONDICIONIERIS palīdz matiem iegūt izturību un mitruma līdzsvara kontroli.
ĀRSTNIECISKS KOPŠANAS LĪDZEKLIS GALVAS ĀDAI UN MATIEM DIAMETRA palielināšana: veido kuplākus matus. Jauna formula ir izstrādāta, lai veidotu vēl biezākus un 2X kuplākus matus.

product
1143771 NIOXIN No. 1 Trialkit komplekts, 1 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/f5/56/197df55c181ce75a8fe0f9e0e459.png InStock 62.99 EUR 89.99 <p>NIOXIN SISTĒMA NR. 1 DABISKIEM MATIEM AR VIEGLU TENDENCI KĻŪT PLĀNĀKIEM<br />Sistēma Nr.1 ir izveidota, lai palielinātu matu apjomu un aizsargātu matus pret lūšanu, vienlaikus atsvaidzinot galvas ādu, veidojot biezākus, kuplākus matus.<br />ATTĪROŠS ŠAMPŪNS palīdz noņemt liekās taukvielas, kas nosprosto matu folikulu, taukskābes, apkārtējās vides piesārņojumu no galvas ādas un matiem.<br />KONDICIONIERIS palīdz matiem iegūt izturību un mitruma līdzsvara kontroli. <br />ĀRSTNIECISKS KOPŠANAS LĪDZEKLIS GALVAS ĀDAI UN MATIEM DIAMETRA palielināšana: veido kuplākus matus. Jauna formula ir izstrādāta, lai veidotu vēl biezākus un 2X kuplākus matus.</p> Menessaptieka/Visas preces/Komplekti