NIOXIN Anti Loss Hair serums matiem, 70 ml
5.0 5 (1 atsauksme)

NIOXIN Anti Loss Hair serums matiem, 70 ml

WELLA COMPANY
5.0 5 (1 atsauksme)
Kopā
45.59 €
Derīguma termiņš: 2026-10-30
NIOXIN Anti-hair loss serums matu izkrišanas samazināšanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

NIOXIN Anti-hair loss serums matu izkrišanas samazināšanai uzlabo matu sakņu stiprumu, spēcīgāk noturas galvas ādā un tādējādi samazina matu izkrišanu ar redzamiem rezultātiem tikai 8 nedēļu laikā*. Turklāt, tas palielina matu diametru, lai veidotu tos redzami biezākus no pirmās lietošanas reizes. Formula apvieno kofeīnu, laurīnskābi un niacinamīdu. Kofeīns ir plaši pazīstams antioksidants, kas palielina asins mikrocirkulāciju galvas ādā, ja to apvieno ar galvas masāžu. Laurīnskābe iekļūst matos un tos stiprina, niacinamīds veido matus apjomīgākus un biezākus. NIOXIN serums ir piemērots gan vīriešiem, gan sievietēm ar redzamām matu izkrišanas problēmām, meklējot kosmētikas risinājumu biezākiem matiem. Lai noteiktu matu izkrišanas problēmas galveno iemeslu, iesakām konsultēties ar savu ārstu vai trihologu.

* uzlabojot matu nostiprināšanu; vidējie rezultāti 8 nedēļās, dubultmaskētā klīniskā pētījumā salīdzinājumā ar placebo 120 patērētāju vidū.

product
1143790 NIOXIN Anti Loss Hair serums matiem, 70 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/10/96/a87a005805762ea53e6210a7cefb.png InStock 45.59 EUR 56.99 <p>NIOXIN Anti-hair loss serums matu izkrišanas samazināšanai uzlabo matu sakņu stiprumu, spēcīgāk noturas galvas ādā un tādējādi samazina matu izkrišanu ar redzamiem rezultātiem tikai 8 nedēļu laikā*. Turklāt, tas palielina matu diametru, lai veidotu tos redzami biezākus no pirmās lietošanas reizes. Formula apvieno kofeīnu, laurīnskābi un niacinamīdu. Kofeīns ir plaši pazīstams antioksidants, kas palielina asins mikrocirkulāciju galvas ādā, ja to apvieno ar galvas masāžu. Laurīnskābe iekļūst matos un tos stiprina, niacinamīds veido matus apjomīgākus un biezākus. NIOXIN serums ir piemērots gan vīriešiem, gan sievietēm ar redzamām matu izkrišanas problēmām, meklējot kosmētikas risinājumu biezākiem matiem. Lai noteiktu matu izkrišanas problēmas galveno iemeslu, iesakām konsultēties ar savu ārstu vai trihologu.<br /><br />* uzlabojot matu nostiprināšanu; vidējie rezultāti 8 nedēļās, dubultmaskētā klīniskā pētījumā salīdzinājumā ar placebo 120 patērētāju vidū.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Serumi, losjoni un matu eļļas