NICORETTE Invisipatch 25 mg/16 h plāksteris, 7 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

NICORETTE Invisipatch 25 mg/16 h plāksteris, 7 gab.

JOHNSON&JOHNSON CONSUMER
Kopā
27.63 €
Derīguma termiņš: 2026-05-30
Nicorette Invisipatch pieder zāļu grupai, ko lieto smēķēšanas pārtraukšanai kā „nikotīna aizvietojošā terapija” (NAT).
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Nicorette Invisipatch pieder zāļu grupai, ko lieto smēķēšanas pārtraukšanai kā „nikotīna aizvietojošā terapija”(NAT). Nicorette Invisipatch lieto tabakas atkarības ārstēšanai smēķētajiem, kuri ir motivēti atmest smēķēšanu, samazinot līdz minimumam cigarešu skaitu un nepatīkamās sajūtas, kuras smēķētājs izjūt, kad mēģina atmest smēķēšanu (piemēram, galvassāpes, bezmiegu, nemieru). Kad Jūs pārtraucat smēķēšanu, Jūsu organisms nesaņem nikotīnu no tabakas, un tādēļ Jūs varat izjust šīs nepatīkamās sajūtas, ko sauc par abstinences sindromu. Nicorette Invisipatch sastāvā esošais tīrais, terapeitiskais nikotīns palīdzēs Jums izvairīsieties no šī nepatīkamā sindroma. Transdermālais plāksteris nesatur veselībai bīstamas vielas, tādas kā darvu un oglekļa monoksīdu (tvana gāzi), kuras ir atrodamas cigarešu dūmos. Nicorette Invisipatch satur nikotīnu tīrā veidā, kas absorbējas caur ādu 16 stundu laikā un aizvieto nikotīnu, kuru smēķētāji ieelpotu no cigaretes dūmiem.

Papildu informācija par produktu
product
1132138 NICORETTE Invisipatch 25 mg/16 h plāksteris, 7 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/8d/5a/ca3305beafbdb341eca494502eee.png InStock 27.63 EUR 27.63 <p style="text-align:justify;">Nicorette Invisipatch pieder zāļu grupai, ko lieto smēķēšanas pārtraukšanai kā „nikotīna aizvietojošā terapija”(NAT). Nicorette Invisipatch lieto tabakas atkarības ārstēšanai smēķētajiem, kuri ir motivēti atmest smēķēšanu, samazinot līdz minimumam cigarešu skaitu un nepatīkamās sajūtas, kuras smēķētājs izjūt, kad mēģina atmest smēķēšanu (piemēram, galvassāpes, bezmiegu, nemieru). Kad Jūs pārtraucat smēķēšanu, Jūsu organisms nesaņem nikotīnu no tabakas, un tādēļ Jūs varat izjust šīs nepatīkamās sajūtas, ko sauc par abstinences sindromu. Nicorette Invisipatch sastāvā esošais tīrais, terapeitiskais nikotīns palīdzēs Jums izvairīsieties no šī nepatīkamā sindroma. Transdermālais plāksteris nesatur veselībai bīstamas vielas, tādas kā darvu un oglekļa monoksīdu (tvana gāzi), kuras ir atrodamas cigarešu dūmos. Nicorette Invisipatch satur nikotīnu tīrā veidā, kas absorbējas caur ādu 16 stundu laikā un aizvieto nikotīnu, kuru smēķētāji ieelpotu no cigaretes dūmiem.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Pret smēķēšanu un alkohola lietošanu