NICORETTE Freshmint 4 mg ārstnieciskā košļājamā gumija, 30 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

NICORETTE Freshmint 4 mg ārstnieciskā košļājamā gumija, 30 gab.

JOHNSON&JOHNSON CONSUMER
Derīguma termiņš: 2026-08-30
Nicorette Freshmint košļājamo gumiju lieto, lai ārstētu atkarību no tabakas.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Nicorette Freshmint košļājamo gumiju lieto, lai ārstētu atkarību no tabakas, samazinot tieksmi pēc nikotīna un atcelšanas simptomus, un tādejādi sekmētu smēķēšanas pārtraukšanu tiem, kuri ir motivēti to darīt, palīdzētu smēķētājiem īslaicīgi atturēties no smēķēšanas, sekmētu smēķēšanas samazināšanu tiem, kuri nespēj vai nelabprāt vēlas atmest smēķēšanu.

Papildu informācija par produktu
product
1141565 NICORETTE Freshmint 4 mg ārstnieciskā košļājamā gumija, 30 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/bd/d5/ae0beac826e4f3af18340b898296.png InStock 13.49 EUR 13.49 <p style="text-align:justify;">Nicorette Freshmint košļājamo gumiju lieto, lai ārstētu atkarību no tabakas, samazinot tieksmi pēc nikotīna un atcelšanas simptomus, un tādejādi sekmētu smēķēšanas pārtraukšanu tiem, kuri ir motivēti to darīt, palīdzētu smēķētājiem īslaicīgi atturēties no smēķēšanas, sekmētu smēķēšanas samazināšanu tiem, kuri nespēj vai nelabprāt vēlas atmest smēķēšanu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Pret smēķēšanu un alkohola lietošanu