NICORETTE Coolberry 1 mg/devā aerosols, 13.2 ml
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

NICORETTE Coolberry 1 mg/devā aerosols, 13.2 ml

MCNEIL
Kopā
26.95 €
Derīguma termiņš: 2025-08-30
Aerosols izsmidzināšanai mutes dobumā.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Nicorette Cooberry lieto, lai palīdzētu Jums pārtraukt smēķēšanu, kad Jūs vēlaties to atmest. Šī ir ārstēšanas metode, ko sauc par nikotīna aizvietojošo terapiju (NAT).
 
Nicorette Coolmint atvieglo nikotīna atmešanas simptomus, ieskaitot tieksmi, simptomus, kurus novēro, pārtraucot smēķēšanu. Kad Jūs pārtraucat nikotīna piegādāšanu ar cigarešu palīdzību organismam, Jūs pārņem dažāda veida nepatīkamas sajūtas, ko sauc par atcelšanas simptomiem. Lietojot Nicorette Coolmint, Jūs varat novērst vai samazināt šīs nepatīkamās sajūtas un tieksmi pēc cigaretēm. Tas ir tāpēc, ka Jūs turpināt nodrošināt organismu ar mazu daudzumu nikotīna uz īsu laika periodu. Nicorette Coolmint nesatur darvu, oglekļa monoksīdu vai citus toksīnus, kas ir cigarešu dūmos.
 
Lai palielinātu iespēju atmest smēķēšanu, Jums jākonsultējas un jāmeklē atbalsts, ja Jūs varat.

Papildu informācija par produktu
product
1142799 NICORETTE Coolberry 1 mg/devā aerosols, 13.2 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/d2/fc/01d57d86716250f9d713fe9e7153.png InStock 26.95 EUR 26.95 <p style="text-align:justify;">Nicorette Cooberry lieto, lai palīdzētu Jums pārtraukt smēķēšanu, kad Jūs vēlaties to atmest. Šī ir ārstēšanas metode, ko sauc par nikotīna aizvietojošo terapiju (NAT).<br /> <br />Nicorette Coolmint atvieglo nikotīna atmešanas simptomus, ieskaitot tieksmi, simptomus, kurus novēro, pārtraucot smēķēšanu. Kad Jūs pārtraucat nikotīna piegādāšanu ar cigarešu palīdzību organismam, Jūs pārņem dažāda veida nepatīkamas sajūtas, ko sauc par atcelšanas simptomiem. Lietojot Nicorette Coolmint, Jūs varat novērst vai samazināt šīs nepatīkamās sajūtas un tieksmi pēc cigaretēm. Tas ir tāpēc, ka Jūs turpināt nodrošināt organismu ar mazu daudzumu nikotīna uz īsu laika periodu. Nicorette Coolmint nesatur darvu, oglekļa monoksīdu vai citus toksīnus, kas ir cigarešu dūmos.<br /> <br />Lai palielinātu iespēju atmest smēķēšanu, Jums jākonsultējas un jāmeklē atbalsts, ja Jūs varat.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Pret smēķēšanu un alkohola lietošanu