NEW NORDIC Hair Volume tabletes, 90 gab.

NEW NORDIC Hair Volume tabletes, 90 gab.

NEW NORDIC
Kopā
36.00 €
Derīguma termiņš: 2027-10-30
Hair Volume tabletes satur cinku un biotīnu, kas palīdz uzturēt matu veselību, bet varš veicina normālu matu pigmentāciju. Satur dabīgas augu sastāvdaļas.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Oriģinālā skandināvu uztura bagātinātāja „Hair Volume” tablešu sastāvā ir matu stiprumam un skaistumam nepieciešamās bioloģiski aktīvas vielas. Tabletes no kosu un prosu ekstrakta, aminoskābju L-cisteīna un L-metionīna, vara, biotīna, cinka, kā arī ābolu ekstrakta, kura sastāvā ir daudz dabīgā augšanas faktora procianidīna B2, tiek ražotas Zviedrijā. Cinks un biotīns palīdz uzturēt normālu matu augšanu, bet varš – normālu matu pigmentāciju, t.i., dabīgo krāsu. Aminoskābe L-cisteīns ir svarīga keratīna (materiāls, kas sastāda matu) daļa. Tieši tas piešķir matiem stiprumu un elastību. „Hair Volume” tabletes ieteicams lietot, lai uzturētu normālu, veselīgu, kuplu un skaistu matu augšanu.

Papildu informācija par produktu
product
208030 NEW NORDIC Hair Volume tabletes, 90 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/ba/d9/f62a415e5a0c3fff3124eaf2082f.png InStock 36 EUR 71.99 <p style="text-align:justify;">Oriģinālā skandināvu uztura bagātinātāja „Hair Volume” tablešu sastāvā ir matu stiprumam un skaistumam nepieciešamās bioloģiski aktīvas vielas. Tabletes no kosu un prosu ekstrakta, aminoskābju L-cisteīna un L-metionīna, vara, biotīna, cinka, kā arī ābolu ekstrakta, kura sastāvā ir daudz dabīgā augšanas faktora procianidīna B2, tiek ražotas Zviedrijā. Cinks un biotīns palīdz uzturēt normālu matu augšanu, bet varš – normālu matu pigmentāciju, t.i., dabīgo krāsu. Aminoskābe L-cisteīns ir svarīga keratīna (materiāls, kas sastāda matu) daļa. Tieši tas piešķir matiem stiprumu un elastību. „Hair Volume” tabletes ieteicams lietot, lai uzturētu normālu, veselīgu, kuplu un skaistu matu augšanu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Minerālvielu kompleksi/Matiem, ādai un nagiem