NEURORUBINE Forte Lactab apvalkotās tabletes, 20 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

NEURORUBINE Forte Lactab apvalkotās tabletes, 20 gab.

MEPHA
Derīguma termiņš: 2025-03-30
Neurorubine Forte Lactab apvalkotās tabletes satur lielās devās trīs B grupas vitamīnus, kas ir nozīmīgi nervu sistēmas normālai darbībai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Neurorubine Forte Lactab apvalkotās tabletes satur lielās devās trīs B grupas vitamīnus, kas ir nozīmīgi nervu sistēmas normālai darbībai. Katrs no šiem vitamīniem nepieciešams normālai vielmaiņai nervu šūnās. To nepietiekams daudzums var izpausties perifēro nervu iekaisuma un funkcijas traucējumu veidā, kā arī pavājinātā smadzeņu darbībā.

Lieto kā palīglīdzekli akūtu vai hronisku neirītu un polineirītu, neiralģijas un toksisku nervu sistēmas bojājumu (alkoholisma, diabētiskas polineiropātijas, medikamentu intoksikācijas) gadījumā.

Papildu informācija par produktu
product
114234 NEURORUBINE Forte Lactab apvalkotās tabletes, 20 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/d9/d9/6ecd2994413446061b065ba9f119.png InStock 5.89 EUR 5.89 <p style="text-align:justify;">Neurorubine Forte Lactab apvalkotās tabletes satur lielās devās trīs B grupas vitamīnus, kas ir nozīmīgi nervu sistēmas normālai darbībai. Katrs no šiem vitamīniem nepieciešams normālai vielmaiņai nervu šūnās. To nepietiekams daudzums var izpausties perifēro nervu iekaisuma un funkcijas traucējumu veidā, kā arī pavājinātā smadzeņu darbībā.</p> <p style="text-align:justify;">Lieto kā palīglīdzekli akūtu vai hronisku neirītu un polineirītu, neiralģijas un toksisku nervu sistēmas bojājumu (alkoholisma, diabētiskas polineiropātijas, medikamentu intoksikācijas) gadījumā.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Stress un nervu sistēma