NEUROMULTIVIT N20 apvalkotās tabletes, 20 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

NEUROMULTIVIT N20 apvalkotās tabletes, 20 gab.

LANNACHER HEILMITTEL
Kopā
5.59 €
Derīguma termiņš: 2025-12-30
Neuromultivit satur B1, B6 un B12 vitamīnus, kuri ir nepieciešami normālai vielmaiņai nervu šūnās.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Neuromultivit satur B1, B6 un B12 vitamīnus, kuri ir nepieciešami normālai vielmaiņai nervu šūnās. Neuromultivit lieto nervu sistēmas traucējumiem, kas saistīti ar B vitamīnu trūkumu. Piemēram, sekojošu neiroloģisku slimību ārstēšanai: dažādas izcelsmes iekaisuma un deģeneratīvas polineiropātijas; neirīti un neiralģijas: ar deģeneratīvām izmaiņām saistīts muguras smadzeņu saknīšu sindroms; sāpes un mazkustīgums kakla nervu pinuma iekaisuma dēļ kakla daļā, plecu joslā un rokās; sāpes un mazkustīgums jostas daļā jostas nervu pinuma iekaisuma dēļ; sēžas neirīts; trīszaru nerva viena vai vairāku zaru iekaisums; plecu- lāpstiņas sindroms; starpribu nervu iekaisums un sāpes; sejas muskuļu paralīze.

Papildu informācija par produktu
product
114121 NEUROMULTIVIT N20 apvalkotās tabletes, 20 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/b4/7e/bc80886080e3a2cb05bfdcf425e4.png InStock 5.59 EUR 5.59 <p style="text-align:justify;">Neuromultivit satur B1, B6 un B12 vitamīnus, kuri ir nepieciešami normālai vielmaiņai nervu šūnās. Neuromultivit lieto nervu sistēmas traucējumiem, kas saistīti ar B vitamīnu trūkumu. Piemēram, sekojošu neiroloģisku slimību ārstēšanai: dažādas izcelsmes iekaisuma un deģeneratīvas polineiropātijas; neirīti un neiralģijas: ar deģeneratīvām izmaiņām saistīts muguras smadzeņu saknīšu sindroms; sāpes un mazkustīgums kakla nervu pinuma iekaisuma dēļ kakla daļā, plecu joslā un rokās; sāpes un mazkustīgums jostas daļā jostas nervu pinuma iekaisuma dēļ; sēžas neirīts; trīszaru nerva viena vai vairāku zaru iekaisums; plecu- lāpstiņas sindroms; starpribu nervu iekaisums un sāpes; sejas muskuļu paralīze.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Stress un nervu sistēma