NEO-ANGIN sūkājamās tabletes, 24 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

NEO-ANGIN sūkājamās tabletes, 24 gab.

DIVAPHARMA KNUFINKE
Kopā
8.24 €
Derīguma termiņš: 2026-07-30
Neo-angin sūkājamās tabletes ir antiseptisks līdzeklis un viegls rīkles pretsāpju līdzeklis.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Neo-angin sūkājamās tabletes ir antiseptisks līdzeklis un viegls rīkles pretsāpju līdzeklis, kas ir piemērots vieglu mutes dobuma un rīkles infekciju profilaksei un iedarbīgai agrīnai ārstēšanai, samazinot antibiotiku patēriņu. Šo infekciju rezultātā rodas iekaisumi ar tādiem simptomiem kā iekaisis kakls, saaukstēšanās, aizsmakums, grūtības norīt. Mandeļu iekaisums (tonsilīts, angīna), mutes dobuma iekaisums (stomatīts, aftozais stomatīts, afta) un rīkles gļotādas iekaisums (faringīts), smaganu iekaisums (gingivīts), balsenes iekaisums (laringīts).

Papildu informācija par produktu
product
114033 NEO-ANGIN sūkājamās tabletes, 24 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/9d/23/91daf4b9da6aea4446867b7e86cb.png InStock 8.24 EUR 8.24 <p style="text-align:justify;">Neo-angin sūkājamās tabletes ir antiseptisks līdzeklis un viegls rīkles pretsāpju līdzeklis, kas ir piemērots vieglu mutes dobuma un rīkles infekciju profilaksei un iedarbīgai agrīnai ārstēšanai, samazinot antibiotiku patēriņu. Šo infekciju rezultātā rodas iekaisumi ar tādiem simptomiem kā iekaisis kakls, saaukstēšanās, aizsmakums, grūtības norīt. Mandeļu iekaisums (tonsilīts, angīna), mutes dobuma iekaisums (stomatīts, aftozais stomatīts, afta) un rīkles gļotādas iekaisums (faringīts), smaganu iekaisums (gingivīts), balsenes iekaisums (laringīts).</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Saaukstēšanās un sāpes/Kakla sāpes