NATURELLA Ultra Night higiēniskās paketes, 14 gab.
5.0 5 (3 atsauksmes)

NATURELLA Ultra Night higiēniskās paketes, 14 gab.

PROCTER&GAMBLE
5.0 5 (3 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2025-09-01
Higiēniskās paketes ar nomierinošas iedarbības krēmveida balzamu un dabas iedvesmotu kumelīšu smaržu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Higiēniskās paketes ar nomierinošas iedarbības krēmveida balzamu un dabas iedvesmotu kumelīšu smaržu.
Uz katras Naturella higiēniskās paketes īpaši maigā virsējā slāņa līniju veidā ir uzklāts nomierinošas iedarbības krēmveida balzams Dermacrem™, kas pārklāj ādu ar plānu aizsargslāni un saudzīgi palīdz novērst ādas kairinājumu, ko var radīt liels mitrums un berze. Izņemot paketi ar Dermacrem™ no iepakojuma, tā pēc taustes šķiet sausa, bet, līdzko pakete ir ievietota biksītēs un saskaras ar ķermeņa siltumu, krēmveida balzams kļūst mīksts un nokļūst uz ādas. Paketēm ir īpaša šķidruma uzsūkšanas sistēma ar kanāliem zieda formā un šķiedras ar augstu uzsūkšanas spēju, kas uzsūc un izplata šķidrumu paketes iekšpusē, maigi to aiztur, nodrošinot ādai sausuma un komforta sajūtu.
Naturella paketes ne vien parūpēsies par Jūsu ādu, bet arī sniegs nepieciešamo aizsardzību menstruāciju laikā. Sniedziet savai ādai pelnīto aizsardzību un rūpes menstruāciju laikā! Jūs noteikti iepriecinās arī atsvaidzinošā, dabas iedvesmotā kumelīšu smarža. Apstiprinājuši starptautiski atzīta, neatkarīga Vācijas dermatoloģisko pārbaužu institūta proDERM dermatologi.

product
1192629 NATURELLA Ultra Night higiēniskās paketes, 14 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/d9/15/6e8a181f1320e0bd38ae1219fa1b.png OutOfStock 3.77 EUR 3.77 <p style="text-align:justify;">Higiēniskās paketes ar nomierinošas iedarbības krēmveida balzamu un dabas iedvesmotu kumelīšu smaržu.<br />Uz katras Naturella higiēniskās paketes īpaši maigā virsējā slāņa līniju veidā ir uzklāts nomierinošas iedarbības krēmveida balzams Dermacrem™, kas pārklāj ādu ar plānu aizsargslāni un saudzīgi palīdz novērst ādas kairinājumu, ko var radīt liels mitrums un berze. Izņemot paketi ar Dermacrem™ no iepakojuma, tā pēc taustes šķiet sausa, bet, līdzko pakete ir ievietota biksītēs un saskaras ar ķermeņa siltumu, krēmveida balzams kļūst mīksts un nokļūst uz ādas. Paketēm ir īpaša šķidruma uzsūkšanas sistēma ar kanāliem zieda formā un šķiedras ar augstu uzsūkšanas spēju, kas uzsūc un izplata šķidrumu paketes iekšpusē, maigi to aiztur, nodrošinot ādai sausuma un komforta sajūtu.<br />Naturella paketes ne vien parūpēsies par Jūsu ādu, bet arī sniegs nepieciešamo aizsardzību menstruāciju laikā. Sniedziet savai ādai pelnīto aizsardzību un rūpes menstruāciju laikā! Jūs noteikti iepriecinās arī atsvaidzinošā, dabas iedvesmotā kumelīšu smarža. Apstiprinājuši starptautiski atzīta, neatkarīga Vācijas dermatoloģisko pārbaužu institūta proDERM dermatologi.</p> Menessaptieka/Visas preces/Higiēnas preces/Sievietēm/Paketes