NATURA HOUSE Cucciolo Baby Red Fruits bērnu zobu pasta, 50 ml
0 0 (0 atsauksmes)

NATURA HOUSE Cucciolo Baby Red Fruits bērnu zobu pasta, 50 ml

NATURA HOUSE
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
5.24 €
Derīguma termiņš: 2026-12-30
Natura House Baby Cucciolo zobu pasta maigi un saudzīgi attīra mazuļu zobus, padarot tos stiprus un veselīgus.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Pasta ir īpaši izstrādāta pareizai zobu kopšanai no pirmajiem bērna dzīves gadiem. Tā unikālā formula satur dabīgas augu sastāvdaļas, kā arī kalciju un fluoru, kas aizsargā zobus no kariesa un smaganas no iekaisumiem.

Zobu pasta Baby Cucciolo ir lielisks veids, kā ne tikai iztīrīt zobus, bet arī izbaudīt garšu, jo tās saldo ogu garšu noteikti iemīlēs ikviens bērns.

Pasta maigi attīra mazuļu zobus, nesabojājot emalju. Piemērots ikdienas lietošanai.

product
1143094 NATURA HOUSE Cucciolo Baby Red Fruits bērnu zobu pasta, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/08/0b/eb1b16d9808cc7016fcb7627cf65.png InStock 5.24 EUR 6.99 <p>Pasta ir īpaši izstrādāta pareizai zobu kopšanai no pirmajiem bērna dzīves gadiem. Tā unikālā formula satur dabīgas augu sastāvdaļas, kā arī kalciju un fluoru, kas aizsargā zobus no kariesa un smaganas no iekaisumiem.</p> <p>Zobu pasta Baby Cucciolo ir lielisks veids, kā ne tikai iztīrīt zobus, bet arī izbaudīt garšu, jo tās saldo ogu garšu noteikti iemīlēs ikviens bērns.</p> <p>Pasta maigi attīra mazuļu zobus, nesabojājot emalju. Piemērots ikdienas lietošanai.</p> Menessaptieka/Visas preces/Mutes dobuma higiēna/Mutes higiēna bērniem/Zobu pastas