NATURA HOUSE Cucciolo Baby krēms autiņu zonai, 100 ml
0 0 (0 atsauksmes)

NATURA HOUSE Cucciolo Baby krēms autiņu zonai, 100 ml

NATURA HOUSE
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2025-12-30
Izgatavots no dabīgām izejvielām (97,5%) ar cinka oksīdu un šī sviestu (15%), paredzēts kairinātai autiņu / autiņbiksīšu zonai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Palīdz novērst apsārtumu un kairinājumu, ko izraisa ārēji faktori (ūdens, auksts gaiss), kā arī urīns un tā uzkrāšanās autiņos. Ideāli piemērots cirkšņu un dibena ādai, krēms nodrošina tai nepieciešamo elastību.

Šī sviests (baro, mitrina un aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību), cinka oksīds (mīkstina un nomierina kairinātu vai apsārtušu ādu, tam piemīt aizsargājošas, savelkošas un pūtītes sausinošas īpašības), kliņģerīšu ekstrakts (palīdz atjaunot, atdzīvināt, veicina ādas dziedināšanu), brūkleņu ekstrakts (nomierina un mīkstina ādu, var būt antiseptiskas īpašības), bisabolols, kas ekstrahēts no kumelīšu ēteriskās eļļas, palīdz novērst apsārtumu.

product
1143087 NATURA HOUSE Cucciolo Baby krēms autiņu zonai, 100 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/d4/45/dbdae020e3d79f23ef5ffefcc480.png InStock 10.99 EUR 10.99 <p>Palīdz novērst apsārtumu un kairinājumu, ko izraisa ārēji faktori (ūdens, auksts gaiss), kā arī urīns un tā uzkrāšanās autiņos. Ideāli piemērots cirkšņu un dibena ādai, krēms nodrošina tai nepieciešamo elastību.</p> <p>Šī sviests (baro, mitrina un aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību), cinka oksīds (mīkstina un nomierina kairinātu vai apsārtušu ādu, tam piemīt aizsargājošas, savelkošas un pūtītes sausinošas īpašības), kliņģerīšu ekstrakts (palīdz atjaunot, atdzīvināt, veicina ādas dziedināšanu), brūkleņu ekstrakts (nomierina un mīkstina ādu, var būt antiseptiskas īpašības), bisabolols, kas ekstrahēts no kumelīšu ēteriskās eļļas, palīdz novērst apsārtumu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Bērnu ķermeņa kopšana/Krēmi un losjoni