NATASPIN H kapsulas, 30 gab.

NATASPIN H kapsulas, 30 gab.

VALENTIS
Kopā
10.79 €
Derīguma termiņš: 2025-06-30
NatAspin® H AR ENZĪMU – NATOKINĀZI UN OLĪVKOKA AUGĻU EKSTRAKTU NatAspin H ir vienīgā Latvijā piedāvātā standartizētā natokināzes enzīma un hidroksitirosola (no olīvām) kombinācija asinsritei. Nataspin H — Sāciet TŪLĪT. Uztura bagātinātājs. Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Lai gan sojas produkti ir lietoti jau vairāk nekā 1 000 gadus, Rietumu pasaulē tie ir kļuvuši populāri tikai pirms dažām dekādēm. Nato ir viens no tradicionālajiem Japāņu ēdieniem, ko pagatavo no fermentētām sojas pupām un tas ir līdzīgs mīkstajam sieram. Nato ekstrakti ir bagāti ar enzīmu – natokināzi, kas veidojas fermentācijas procesā ar Bacillus subtilis baktēriju. No sākuma tika iegūts šis serīna proteāzes enzīms un tā fibrīna (proteīns, kas piedalās asins recēšanas procesos) degradācijas īpašības izvērtēja zinātnieku grupa Čikāgas Medicīnas Skolas Universitātē Japānā dzimušā zinātnieka Hiroyuki Sumi virsvadībā. Kopš tā laika, jau vairākas desmitgades, natokināze joprojām ir daudzsološs izpētes objekts.

Papildu informācija par produktu
product
1001584 NATASPIN H kapsulas, 30 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/3c/c7/f27f95b0946ebdd51a746dc9c0e5.png InStock 10.79 EUR 17.99 <p><span style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: &quot;Segoe UI&quot;, &quot;Segoe UI Web (West European)&quot;, &quot;Segoe UI&quot;, -apple-system, BlinkMacSystemFont, Roboto, &quot;Helvetica Neue&quot;, sans-serif; font-size: 15px;">Lai gan sojas produkti ir lietoti jau vairāk nekā 1&nbsp;000 gadus, Rietumu pasaulē tie ir kļuvuši populāri tikai pirms dažām dekādēm.&nbsp;</span><em style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: &quot;Segoe UI&quot;, &quot;Segoe UI Web (West European)&quot;, &quot;Segoe UI&quot;, -apple-system, BlinkMacSystemFont, Roboto, &quot;Helvetica Neue&quot;, sans-serif; font-size: 15px;">Nato</em><span style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: &quot;Segoe UI&quot;, &quot;Segoe UI Web (West European)&quot;, &quot;Segoe UI&quot;, -apple-system, BlinkMacSystemFont, Roboto, &quot;Helvetica Neue&quot;, sans-serif; font-size: 15px;">&nbsp;ir viens no tradicionālajiem Japāņu ēdieniem, ko pagatavo no fermentētām sojas pupām un tas ir līdzīgs mīkstajam sieram.&nbsp;</span><em style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: &quot;Segoe UI&quot;, &quot;Segoe UI Web (West European)&quot;, &quot;Segoe UI&quot;, -apple-system, BlinkMacSystemFont, Roboto, &quot;Helvetica Neue&quot;, sans-serif; font-size: 15px;">Nato</em><span style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: &quot;Segoe UI&quot;, &quot;Segoe UI Web (West European)&quot;, &quot;Segoe UI&quot;, -apple-system, BlinkMacSystemFont, Roboto, &quot;Helvetica Neue&quot;, sans-serif; font-size: 15px;">&nbsp;ekstrakti ir bagāti ar enzīmu – natokināzi, kas veidojas fermentācijas procesā ar&nbsp;</span><em style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: &quot;Segoe UI&quot;, &quot;Segoe UI Web (West European)&quot;, &quot;Segoe UI&quot;, -apple-system, BlinkMacSystemFont, Roboto, &quot;Helvetica Neue&quot;, sans-serif; font-size: 15px;">Bacillus subtilis</em><span style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: &quot;Segoe UI&quot;, &quot;Segoe UI Web (West European)&quot;, &quot;Segoe UI&quot;, -apple-system, BlinkMacSystemFont, Roboto, &quot;Helvetica Neue&quot;, sans-serif; font-size: 15px;">&nbsp;baktēriju. No sākuma tika iegūts šis serīna proteāzes enzīms un tā fibrīna (proteīns, kas piedalās asins recēšanas procesos) degradācijas īpašības izvērtēja zinātnieku grupa Čikāgas Medicīnas Skolas Universitātē Japānā dzimušā zinātnieka Hiroyuki Sumi virsvadībā. Kopš tā laika, jau vairākas desmitgades, natokināze joprojām ir daudzsološs izpētes objekts.</span><br></p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Minerālvielu kompleksi/Sirds un asinsrites sistēma