NAPHTHYZINUM 0,1 % deguna pilieni, 10 ml
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

NAPHTHYZINUM 0,1 % deguna pilieni, 10 ml

AG FARM BALTIC SIA
Kopā
1.49 €
Derīguma termiņš: 2026-10-30
Naphthyzinum ir vietējas darbības deguna gļotādas tūsku mazinošs līdzeklis.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Naphthyzinum ir vietējas darbības deguna gļotādas tūsku mazinošs līdzeklis, tas izraisa asinsvadu sašaurināšanos, mazina tūsku, hiperēmiju un sekrēciju. Tādā veidā tiek atvieglota elpošana caur degunu. Naphthyzinum lieto akūta rinīta (iesnu) un sinusīta (deguna blakusdobumu iekaisuma) ārstēšanai.

Papildu informācija par produktu
product
114380 NAPHTHYZINUM 0,1 % deguna pilieni, 10 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/8c/34/45c29e20c07ecd020caf3f685cbb.png InStock 1.49 EUR 1.49 <p style="text-align:justify;">Naphthyzinum ir vietējas darbības deguna gļotādas tūsku mazinošs līdzeklis, tas izraisa asinsvadu sašaurināšanos, mazina tūsku, hiperēmiju un sekrēciju. Tādā veidā tiek atvieglota elpošana caur degunu. Naphthyzinum lieto akūta rinīta (iesnu) un sinusīta (deguna blakusdobumu iekaisuma) ārstēšanai.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Saaukstēšanās un sāpes/Aerosoli, pilieni un citi pretiesnu līdzekļi