NALGEDOL 220 mg tabletes, 20 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

NALGEDOL 220 mg tabletes, 20 gab.

KRKA
Kopā
2.69 €
Derīguma termiņš: 2026-06-30
Nalgedol ir zāles, kas atvieglo sāpes un mazina iekaisumu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Nalgedol ir zāles, kas atvieglo sāpes un mazina iekaisumu.

Tas darbojas, kavējot prostaglandīnu veidošanos. Pretsāpju darbība parādās ātri un ilgst līdz 12 stundām.

Nalgedol indicēts vieglu līdz vidēji stipru sāpju (piemēram, galvassāpju, zobu sāpju, menstruālo sāpju, locītavu sāpju, muskuļu sāpju) īslaicīgai simptomātiskai ārstēšanai.

Ja pēc 3 dienām Jūs nejūtat uzlabojumu vai jūtaties sliktāk, Jums jākonsultējas ar ārstu.

Papildu informācija par produktu
product
1142212 NALGEDOL 220 mg tabletes, 20 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/dd/3c/0187ce7e0a14685dc817b8b935f0.png InStock 2.69 EUR 2.69 <p style="text-align:justify;">Nalgedol ir zāles, kas atvieglo sāpes un mazina iekaisumu.</p> <p style="text-align:justify;">Tas darbojas, kavējot prostaglandīnu veidošanos. Pretsāpju darbība parādās ātri un ilgst līdz 12 stundām.</p> <p style="text-align:justify;">Nalgedol indicēts vieglu līdz vidēji stipru sāpju (piemēram, galvassāpju, zobu sāpju, menstruālo sāpju, locītavu sāpju, muskuļu sāpju) īslaicīgai simptomātiskai ārstēšanai.</p> <p style="text-align:justify;">Ja pēc 3 dienām Jūs nejūtat uzlabojumu vai jūtaties sliktāk, Jums jākonsultējas ar ārstu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Pretsāpju līdzekļi/Citi pretsāpju, pretiekaisuma līdzekļi