MULTI-GYN Liqui gels, 30 ml
0 0 (0 atsauksmes)

MULTI-GYN Liqui gels, 30 ml

BIOCLIN BV
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-06-30
Gels novērš maksts sausumu un stimulē dabīgā mitruma uzturēšanu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Multi-Gyn LiquiGel ārstē un novērš maksts sausumu

  • Nekavējoties novērš maksts sausumu un stimulē dabīgā mitruma uzturēšanu.
  • Pasargā no kairinājuma un mitrina maksts audus.
  • Uztur un papildina dabīgo maksts mitrumu.
  • Dabīgs drošs un maksts mikrofloru saudzējošs līdzeklis.
  • Nesatur hormonus.

Multi-Gyn LiquiGel ir ideāli piemērots maksts sausuma mazināšanai. Maksts sausumu var izraisīt dažādi cēloņi, tostarp hormonālas izmaiņas (piemēram, menopauze, dzemdības vai barošana ar krūti), zāļu lietošana un stress. Multi-Gyn LiquiGel uzreiz novērš kairinājumu un diskomfortu, kas saistīti ar maksts sausums. Tas papildina maksts dabisko mitrumu. Uzlabojot mitrumu, gēls palīdz mazināt kairinājumu un aizsargā pret maksts sausumu. Multi-Gyn LiquiGel neietekmē maksts mikrofloru, un to var lietot dzimumakta laikā, lai veicinātu dabisko maksts mitrumu.

Kā Multi-Gyn LiquiGel darbojas 
Multi-Gyn LiquiGel ir dabīgs gēls, kura pamatā ir patentētais 2QR komplekss. Tas ir mitrinātājs, kas darbojas drošā un efektīvā veidā. Multi-Gyn LiquiGel veido uz maksts sienām veido aizsargslānīti, kas nodrošina ilgstošu mitrināšanu un veselīgas maksts mikrofloras uzturēšanu. Regulāra ulti-Gyn LiquiGel lietošana mazina kairinājumu, ko rada maksts sausums. Multi-Gyn LiquiGel papildina dabisko maksts mitrumu dzimumakta laikā. Preparāta pamatā ir dabiskas sastāvdaļas, tas nesatur  hormonus.

product
10118666 MULTI-GYN Liqui gels, 30 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/0a/da/c1a11124069204cfe1748f9d0046.png InStock 12.12 EUR 12.12 <p style="text-align:justify;"><strong>Multi-Gyn LiquiGel ārstē un novērš maksts sausumu</strong></p> <ul style="text-align:justify;"><li>Nekavējoties novērš maksts sausumu un stimulē dabīgā mitruma uzturēšanu.</li> <li>Pasargā no kairinājuma un mitrina maksts audus.</li> <li>Uztur un papildina dabīgo maksts mitrumu.</li> <li>Dabīgs drošs un maksts mikrofloru saudzējošs līdzeklis.</li> <li>Nesatur hormonus.</li> </ul><p style="text-align:justify;">Multi-Gyn LiquiGel ir ideāli piemērots maksts sausuma mazināšanai. Maksts sausumu var izraisīt dažādi cēloņi, tostarp hormonālas izmaiņas (piemēram, menopauze, dzemdības vai barošana ar krūti), zāļu lietošana un stress. Multi-Gyn LiquiGel uzreiz novērš kairinājumu un diskomfortu, kas saistīti ar maksts sausums. Tas papildina maksts dabisko mitrumu. Uzlabojot mitrumu, gēls palīdz mazināt kairinājumu un aizsargā pret maksts sausumu. Multi-Gyn LiquiGel neietekmē maksts mikrofloru, un to var lietot dzimumakta laikā, lai veicinātu dabisko maksts mitrumu.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Kā Multi-Gyn LiquiGel darbojas <br /></strong>Multi-Gyn LiquiGel ir dabīgs gēls, kura pamatā ir patentētais 2QR komplekss. Tas ir mitrinātājs, kas darbojas drošā un efektīvā veidā. Multi-Gyn LiquiGel veido uz maksts sienām veido aizsargslānīti, kas nodrošina ilgstošu mitrināšanu un veselīgas maksts mikrofloras uzturēšanu. Regulāra ulti-Gyn LiquiGel lietošana mazina kairinājumu, ko rada maksts sausums. Multi-Gyn LiquiGel papildina dabisko maksts mitrumu dzimumakta laikā. Preparāta pamatā ir dabiskas sastāvdaļas, tas nesatur  hormonus.</p> Menessaptieka/Visas preces/Sieviešu veselība/Maksts mikroflorai un mitrināšanai