MULTI-GYN FloraPlus 5 ml deva, 5 gab.
5.0 5 (1 atsauksme)

MULTI-GYN FloraPlus 5 ml deva, 5 gab.

BIOCLIN BV
5.0 5 (1 atsauksme)
Derīguma termiņš: 2025-09-30
Novērš maksts rauga sēnītes problēmas. Prebiotiska laktobaktēriju stimulēšana. Mazina niezi, kairinājumu, smaku un izdalījumus.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Multi-Gyn FloraPlus - ārstē maksts mikrofloras problēmas.

  • mazina niezi, kairinājumu, nepatīkamu aromātu un baltus izdalījumus;
  • satur prebiotikas;
  • ideāls ph veselas maksts mikroflorai;
  • satur dabīgas sastāvdaļas.

Indikācijas:

Sievietēm, kuras cieš no nepatīkamiem simptomiem, ko rada maksts sēnīte. Multi-Gyn FloraPlus efektīvi ārstē maksts sēnīti un ar to saistīto diskomfortu, kā, piemēram, niezi, kairinājumu, smaku un baltus izdalījumus. Nenovērš seksuāli transmisīvās slimības.


Kā darbojas Multi-Gyn FloraPlus

Multi-Gyn FloraPlus ir dabīgs produkts, kas balstīts uz patentētu bio-aktīvu 2QR- kompleksu kombinācijā ar prebiotiskiem 2QR komplekss ir dabīga no augiem iegūta substance, kam piemīt unikāla spēja bloķēt saķeri maksts ādai un gļotādai ar kaitīgām baktērijām un sēnītēm. Sliktie mikroorganismi tiek droši neitralizēti. Tai pat laikā probiotikas veicina laktobaktēriju vairošanos, kas atjauno dabisko maksts mikrofloru. 

Unikālā Multi-Gyn FloraPlus kombinācija efektīvi novērš maksts sēnīte izraisītās problēmas un atjauno maksts mikrofloru. 

product
10118494 MULTI-GYN FloraPlus 5 ml deva, 5 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/4c/88/09e3fbd0df3fc4bbf2191a7568e5.png InStock 14.99 EUR 14.99 <p style="text-align:justify;"><strong>Multi-Gyn FloraPlus - ārstē maksts mikrofloras problēmas.</strong></p> <ul><li style="text-align:justify;">mazina niezi, kairinājumu, nepatīkamu aromātu un baltus izdalījumus;</li> <li style="text-align:justify;">satur prebiotikas;</li> <li style="text-align:justify;">ideāls ph veselas maksts mikroflorai;</li> <li style="text-align:justify;">satur dabīgas sastāvdaļas.</li> </ul><p style="text-align:justify;"><strong>Indikācijas:</strong></p> <p style="text-align:justify;">Sievietēm, kuras cieš no nepatīkamiem simptomiem, ko rada maksts sēnīte. Multi-Gyn FloraPlus efektīvi ārstē maksts sēnīti un ar to saistīto diskomfortu, kā, piemēram, niezi, kairinājumu, smaku un baltus izdalījumus. Nenovērš seksuāli transmisīvās slimības.</p> <p style="text-align:justify;"><br /><strong>Kā darbojas Multi-Gyn FloraPlus</strong></p> <p style="text-align:justify;">Multi-Gyn FloraPlus ir dabīgs produkts, kas balstīts uz patentētu bio-aktīvu 2QR- kompleksu kombinācijā ar prebiotiskiem 2QR komplekss ir dabīga no augiem iegūta substance, kam piemīt unikāla spēja bloķēt saķeri maksts ādai un gļotādai ar kaitīgām baktērijām un sēnītēm. Sliktie mikroorganismi tiek droši neitralizēti. Tai pat laikā probiotikas veicina laktobaktēriju vairošanos, kas atjauno dabisko maksts mikrofloru. </p> <p style="text-align:justify;">Unikālā Multi-Gyn FloraPlus kombinācija efektīvi novērš maksts sēnīte izraisītās problēmas un atjauno maksts mikrofloru. </p> Menessaptieka/Visas preces/Sieviešu veselība/Maksts mikroflorai un mitrināšanai