MOLTEX Swimmies S (4-9 kg) peldēšanas, 12 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

MOLTEX Swimmies S (4-9 kg) peldēšanas, 12 gab.

ONTEX
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-04-30
Bikses ir paredzētas peldēšanai un aktīvitātēm ūdenī.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Bikses ir paredzētas peldēšanai un aktīvitātēm ūdenī. Biksītēm ir krāsainas uzdrukas ar smieklīgiem zīmējumiem pievilcīgam izskatam. Bikses nodrošina aizsardzību pret noplūdēm, lai mazulis varētu bezrūpīgi nodoties rotaļām ūdenī. Biksītes noderēs arī rotaļājoties pludmalē, viesnīcas peldbaseinā, akvaparkā vai piemājas dārzā.

Pateicoties elastīgajām sānu malām, tās lieliski pieguļ bērna ķermenim un ir viegli uzvelkamas un novelkamas pat visaktīvākajiem mazuļiem.

Dermatoloģiski pārbaudīti materiāli nodrošina bērnu ādas drošību.

product
1144153 MOLTEX Swimmies S (4-9 kg) peldēšanas, 12 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/78/0d/02cf6aae9b24009f5ce30ebbc96f.png InStock 7.99 EUR 7.99 <p>Bikses ir paredzētas peldēšanai un aktīvitātēm ūdenī. Biksītēm ir krāsainas uzdrukas ar smieklīgiem zīmējumiem pievilcīgam izskatam. Bikses nodrošina aizsardzību pret noplūdēm, lai mazulis varētu bezrūpīgi nodoties rotaļām ūdenī. Biksītes noderēs arī rotaļājoties pludmalē, viesnīcas peldbaseinā, akvaparkā vai piemājas dārzā.</p> <p>Pateicoties elastīgajām sānu malām, tās lieliski pieguļ bērna ķermenim un ir viegli uzvelkamas un novelkamas pat visaktīvākajiem mazuļiem.</p> <p>Dermatoloģiski pārbaudīti materiāli nodrošina bērnu ādas drošību.</p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Preces bērnam/Autiņbiksītes