MOLTEX Premium Comfort 2 Mini (3-6 kg) autiņbiksītes , 42 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

MOLTEX Premium Comfort 2 Mini (3-6 kg) autiņbiksītes , 42 gab.

ONTEX
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
8.50 €
Derīguma termiņš: 2026-01-31
Moltex Premium Comfort” 2 MINI ir īpaši izstrādāts mazuļiem no 3 līdz 6 kg.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Moltex Premium Comfort” 2 MINI ir īpaši izstrādāts mazuļiem no 3 līdz 6 kg. Moltex autiņbiksītes ir paredzētas maigai un jutīgai mazuļa ādai.
Jūsu mazulis aug un tagad ir dažas nedēļas vecs, viņš sāk iepazīt apkārtējo pasauli.
Iekšējais absorbējošais slānis, kas nonāk saskarē ar mazuļa ādu ir mīksts un 100% dabīgs. Pateicoties mūsu jaunajai, patentētajai uzsūcošo kanālu tehnoloģijai, šīs autiņbiksītes 2x ātrāk novada un absorbē mitrumu ļaujot jūsu mazuļa ādai elpot.
Aizsardzība līdz 12 stundām, lai jūsu mazulis justos ērti un brīvi.
Pārsteidzošie zīmējumi, kas ir iespiesti ar drošu tinti, ļaus mazulim priecāties.
Mitruma indikators brīdina par šķidruma uzkrāšanos, padarot dzīvi vieglāku vecākiem.
Dermatoloģiski pārbaudītas.
Nav balināts ar hloru, bez lateksa un aromatizētājiem.
Moltex autiņbiksītes tiek ražotas pēc vismodernākajām tehnoloģijām zem stingrās kontroles, regulāri tiek testēti NII un ietver visas mūsdienu izstrādnes autiņbiksīšu ražošanas jomā.


product
1144145 MOLTEX Premium Comfort 2 Mini (3-6 kg) autiņbiksītes , 42 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/af/a3/f4406b0bc7e0879b003b6fec16b4.png InStock 8.5 EUR 16.99 <p>Moltex Premium Comfort” 2 MINI ir īpaši izstrādāts mazuļiem no 3 līdz 6 kg. Moltex autiņbiksītes ir paredzētas maigai un jutīgai mazuļa ādai. <br />Jūsu mazulis aug un tagad ir dažas nedēļas vecs, viņš sāk iepazīt apkārtējo pasauli.<br />Iekšējais absorbējošais slānis, kas nonāk saskarē ar mazuļa ādu ir mīksts un 100% dabīgs. Pateicoties mūsu jaunajai, patentētajai uzsūcošo kanālu tehnoloģijai, šīs autiņbiksītes 2x ātrāk novada un absorbē mitrumu ļaujot jūsu mazuļa ādai elpot. <br />Aizsardzība līdz 12 stundām, lai jūsu mazulis justos ērti un brīvi.<br />Pārsteidzošie zīmējumi, kas ir iespiesti ar drošu tinti, ļaus mazulim priecāties.<br />Mitruma indikators brīdina par šķidruma uzkrāšanos, padarot dzīvi vieglāku vecākiem.<br />Dermatoloģiski pārbaudītas. <br />Nav balināts ar hloru, bez lateksa un aromatizētājiem. <br />Moltex autiņbiksītes tiek ražotas pēc vismodernākajām tehnoloģijām zem stingrās kontroles, regulāri tiek testēti NII un ietver visas mūsdienu izstrādnes autiņbiksīšu ražošanas jomā.<br /><br /><br /></p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Preces bērnam/Autiņbiksītes