MOLTEX Eco Pure & Nature 4 Maxi (7-12 kg) biksītes, 22 gab.
5.0 5 (2 atsauksmes)

MOLTEX Eco Pure & Nature 4 Maxi (7-12 kg) biksītes, 22 gab.

ONTEX
5.0 5 (2 atsauksmes)
Kopā
11.99 €
Derīguma termiņš: 2024-08-31
Uzsūcošās biksītes “Moltex Pure & Nature” MAXI ir paredzētas mazuļiem no 7 līdz 12 kg.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Uzsūcošās biksītes “Moltex Pure & Nature” MAXI ir paredzētas mazuļiem no 7 līdz 12 kg.
Biksīšu uzbūve ļoti līdzinās parastajām bērnu biksītēm un ir īpaši izstrādātas maigai un jutīgai mazuļa ādai.
Tās ir ērti uzvilkt un novilkt, kas ir svarīgi bērniem, kuri jau mēģina patstāvīgi ģērbties. Biksītes piemērotas nēsāšanai bērnam guļot, pastaigu laikā, kā arī ilglaicīgas nēsāšanas gadījumos. Biksītes paredzētas gan zēniem, gan meitenēm!
Biksītes “Moltex Pure & Nature” ir ekoloģiski tīras autiņbiksītes, 100% ir izstrādātas no drošiem materiāliem, bez ķīmiskām vielām, ar mīkstu iekšējo slāni no organiskās kokvilnas, kas ir drošs mazuļa ādai un apkārtējai videi!
“Moltex Pure & Nature” sastāv no 45% atjaunojamām izejvielām un nesatur hloru.
Piemēroti mazuļiem ar atopiskā dermatīta izpausmēm, mazuļiem, kuru āda cieš no sausuma un citiem ādas bojājumiem (ekzēma, kontaktdermatīts).
Iekšējais absorbējošais slānis, kas nonāk saskarē ar mazuļa ādu, ir mīksts un 100% dabīgs, izgatavots no kukurūzas un cukurniedrēm. 15% no ārējā slāņa ir izgatavoti no mīkstas un maigas ekoloģiskās kokvilnas.
Nav balināts ar hloru, bez lateksa, aromatizētājiem. Dermatoloģiski pārbaudīts.
Moltex autiņbiksīšu-biksīšu atšķirības no citiem:
Nesatur sintētiskus audumus, aromatizētājus, dezodorējošas vielas, konservantus un krāsvielas.
Tiek izmantota ekoloģiski tīra celuloze no kontrolētiem un atjaunojamiem mežiem.
Moltex autiņbiksīšu-biksīšu absorbējošais bioloģiskais gēls tiek izmantots kombinācijā ar speciāli izstrādātām ekogranulām (ekogranule).
Ārējais elpojošais slānis, kas novērš noplūdi, arī par 100% ir biodegradējams.
Biksītes ir bez smaržas, to sastāvā ir tējas lapu ekstrakts, kas nodrošina papildu dabisko, antibakteriālo aizsardzību bērna ādai.
Piemīt lieliska uzsūkšanās spēja – absorbē daudz mitruma un bērns ilgi paliek sauss.
Biksītes ir mīkstas un ļoti komfortablas.
Autiņbiksīšu iepakojums ir izgatavots no kukurūzas cietes, tehniski neapstrādātām izejvielām. Apkārtējā vidē iepakojums sadalās bez jebkāda piesārņojuma riska.
Ražots: Vācijā


product
1144142 MOLTEX Eco Pure & Nature 4 Maxi (7-12 kg) biksītes, 22 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/7a/eb/d54bbf472a00fd29b6bda1c9436b.png InStock 11.99 EUR 14.99 <p>Uzsūcošās biksītes “Moltex Pure &amp; Nature” MAXI ir paredzētas mazuļiem no 7 līdz 12 kg.<br />Biksīšu uzbūve ļoti līdzinās parastajām bērnu biksītēm un ir īpaši izstrādātas maigai un jutīgai mazuļa ādai.<br />Tās ir ērti uzvilkt un novilkt, kas ir svarīgi bērniem, kuri jau mēģina patstāvīgi ģērbties. Biksītes piemērotas nēsāšanai bērnam guļot, pastaigu laikā, kā arī ilglaicīgas nēsāšanas gadījumos. Biksītes paredzētas gan zēniem, gan meitenēm!<br />Biksītes “Moltex Pure &amp; Nature” ir ekoloģiski tīras autiņbiksītes, 100% ir izstrādātas no drošiem materiāliem, bez ķīmiskām vielām, ar mīkstu iekšējo slāni no organiskās kokvilnas, kas ir drošs mazuļa ādai un apkārtējai videi!<br />“Moltex Pure &amp; Nature” sastāv no 45% atjaunojamām izejvielām un nesatur hloru.<br />Piemēroti mazuļiem ar atopiskā dermatīta izpausmēm, mazuļiem, kuru āda cieš no sausuma un citiem ādas bojājumiem (ekzēma, kontaktdermatīts).<br />Iekšējais absorbējošais slānis, kas nonāk saskarē ar mazuļa ādu, ir mīksts un 100% dabīgs, izgatavots no kukurūzas un cukurniedrēm. 15% no ārējā slāņa ir izgatavoti no mīkstas un maigas ekoloģiskās kokvilnas. <br />Nav balināts ar hloru, bez lateksa, aromatizētājiem. Dermatoloģiski pārbaudīts.<br />Moltex autiņbiksīšu-biksīšu atšķirības no citiem:<br />Nesatur sintētiskus audumus, aromatizētājus, dezodorējošas vielas, konservantus un krāsvielas.<br />Tiek izmantota ekoloģiski tīra celuloze no kontrolētiem un atjaunojamiem mežiem.<br />Moltex autiņbiksīšu-biksīšu absorbējošais bioloģiskais gēls tiek izmantots kombinācijā ar speciāli izstrādātām ekogranulām (ekogranule).<br />Ārējais elpojošais slānis, kas novērš noplūdi, arī par 100% ir biodegradējams.<br />Biksītes ir bez smaržas, to sastāvā ir tējas lapu ekstrakts, kas nodrošina papildu dabisko, antibakteriālo aizsardzību bērna ādai.<br />Piemīt lieliska uzsūkšanās spēja – absorbē daudz mitruma un bērns ilgi paliek sauss.<br />Biksītes ir mīkstas un ļoti komfortablas.<br />Autiņbiksīšu iepakojums ir izgatavots no kukurūzas cietes, tehniski neapstrādātām izejvielām. Apkārtējā vidē iepakojums sadalās bez jebkāda piesārņojuma riska.<br />Ražots: Vācijā<br /><br /><br /></p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Preces bērnam/Autiņbiksītes