MOLLERS zivju eļļa (augļu garša), 250 ml

MOLLERS zivju eļļa (augļu garša), 250 ml

PETER MOLLER
Kopā
9.00 €
Derīguma termiņš: 2025-01-30
Dabīgais antioksidants saglabā kvalitāti no pirmās līdz pēdējai lāsei.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Vitamīni A, D3, E

Dabīgais antioksidants saglabā kvalitāti no pirmās līdz pēdējai lāsei

AUGĻU GARŠA

Norvēģijas augstākā kvalitāte kopš 1854

100% ORIĢINĀLS NO NORVĒĢIJAS

MÖLLER’S ZIVJU EĻĻA

Kvalitāte vienmēr ir bijusi un joprojām ir Möller‘s galvenā vērtība. Mūsu zivju eļļa gatavota no svaigām Norvēģijas arktiskām savvaļas mencām, kas dzīvojušas tīrajos Ziemeļjūras ūdeņos pie Lofotenas un Vesteralenas arhipelāga. Mēs darām visu, lai jūsu veselībai sniegtu tos labākos produktus. Tādēļ tagad, pateicoties dabīgajiem antioksidantiem, zivju eļļa ilgāk saglabājas svaiga no pirmās līdz pēdējai lāsei!

Veselībai visa mūža garumā.

Viena tējkarote Möller’s zivju eļļas satur 1,2 g dabīgas omega-3 taukskābes un A, D3 un E vitamīnus. A un D3 vitamīni veicina normālu imūnsistēmas darbību. D3 vit. palīdz uzturēt kaulu, zobu veselību un normālu muskuļu darbību. A vit. palīdz uzturēt ādas, gļotādas veselību un normālu redzi. E vit. veicina šūnu aizsardzību pret oksidatīvo stresu. Omega-3 taukskābes DHS un EPS veicina normālu sirds darbību 1.

Pilnvērtīgai augšanai un attīstībai!

Möller’s zivju eļļā ir daudz taukskābes DHS. DHS taukskābes palīdz uzturēt normālu smadzeņu darbību un normālu redzi2. DHS taukskābes veicina normālu redzes attīstību zīdaiņiem līdz 12 mēnešiem3. D3 vitamīns veicina normālu kalcija, fosfora uzsūkšanos un izmantošanu. Tas ir ļoti svarīgi kaulu augšanas periodā.

Labvēlīgo ietekmi uz veselību panāk, ikdienas uzņemot vismaz: 1250 mg DHS/EPS; 2250 mg DHS; 3100 mg DHS.

Papildu informācija par produktu
product
1261181 MOLLERS zivju eļļa (augļu garša), 250 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/50/7e/8532da90c28f39d29e4e2e51d655.png InStock 9 EUR 17.99 <p>Vitamīni A, D3, E</p> <p>Dabīgais antioksidants saglabā kvalitāti no pirmās līdz pēdējai lāsei</p> <p>AUGĻU GARŠA</p> <p>Norvēģijas augstākā kvalitāte kopš 1854</p> <p>100% ORIĢINĀLS NO NORVĒĢIJAS</p> <p>MÖLLER’S ZIVJU EĻĻA</p> <p>Kvalitāte vienmēr ir bijusi un joprojām ir Möller‘s galvenā vērtība. Mūsu zivju eļļa gatavota no svaigām Norvēģijas arktiskām savvaļas mencām, kas dzīvojušas tīrajos Ziemeļjūras ūdeņos pie Lofotenas un Vesteralenas arhipelāga. Mēs darām visu, lai jūsu veselībai sniegtu tos labākos produktus. Tādēļ tagad, pateicoties dabīgajiem antioksidantiem, zivju eļļa ilgāk saglabājas svaiga no pirmās līdz pēdējai lāsei!</p> <p><strong>Veselībai visa mūža garumā.</strong></p> <p>Viena tējkarote Möller’s zivju eļļas satur 1,2 g dabīgas omega-3 taukskābes un A, D3 un E vitamīnus. A un D3 vitamīni veicina normālu imūnsistēmas darbību. D3 vit. palīdz uzturēt kaulu, zobu veselību un normālu muskuļu darbību. A vit. palīdz uzturēt ādas, gļotādas veselību un normālu redzi. E vit. veicina šūnu aizsardzību pret oksidatīvo stresu. Omega-3 taukskābes DHS un EPS veicina normālu sirds darbību 1.</p> <p><strong>Pilnvērtīgai augšanai un attīstībai!</strong></p> <p>Möller’s zivju eļļā ir daudz taukskābes DHS. DHS taukskābes palīdz uzturēt normālu smadzeņu darbību un normālu redzi2. DHS taukskābes veicina normālu redzes attīstību zīdaiņiem līdz 12 mēnešiem3. D3 vitamīns veicina normālu kalcija, fosfora uzsūkšanos un izmantošanu. Tas ir ļoti svarīgi kaulu augšanas periodā.</p> <p>Labvēlīgo ietekmi uz veselību panāk, ikdienas uzņemot vismaz: 1250 mg DHS/EPS; 2250 mg DHS; 3100 mg DHS.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Vitamīni/Zivju eļļa