MIZON Joyful Time Cucumber sejas maska, 23 g
5.0 5 (3 atsauksmes)

MIZON Joyful Time Cucumber sejas maska, 23 g

MIZON
5.0 5 (3 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-08-25
Gurķa esences auduma sejas maska.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Auduma maska ​​ar gurķu ekstraktu intensīvi mitrina, atsvaidzina, tonizē, dziedē, balina ādu un uzlabo tās toni.

Gurķu ekstrakts mitrina un atjauno ādu, normalizē hidrobalansu, mazina tūsku, samazina sebuma veidošanos un uzlabo sejas ādu, nomāc melanīna sintēzi, kas samazina pigmentācijas izskatu.

Arī sastāvā: kolagēns, hialuronskābe un citronskābes.

Maska bloķē melanīna ražošanu, kas ļauj atvieglot ādu, samazināt pigmentāciju, vasaras raibumus, apsārtumu un citas dermatoloģiskas izpausmes. Atsvaidzina, tonizē, kavē baktēriju veidošanos, atvieglo iekaisumu un nomierina kairinājumus, stimulē imūnsistēmu, piesātina ādu ar mitrumu un piešķir veselīgu mirdzumu.

product
1134601 MIZON Joyful Time Cucumber sejas maska, 23 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/7c/da/e306f096f94928d125785ab2416d.png InStock 1.19 EUR 1.99 <p style="text-align:justify;">Auduma maska ​​ar gurķu ekstraktu intensīvi mitrina, atsvaidzina, tonizē, dziedē, balina ādu un uzlabo tās toni.</p> <p style="text-align:justify;">Gurķu ekstrakts mitrina un atjauno ādu, normalizē hidrobalansu, mazina tūsku, samazina sebuma veidošanos un uzlabo sejas ādu, nomāc melanīna sintēzi, kas samazina pigmentācijas izskatu.</p> <p style="text-align:justify;">Arī sastāvā: kolagēns, hialuronskābe un citronskābes.</p> <p style="text-align:justify;">Maska bloķē melanīna ražošanu, kas ļauj atvieglot ādu, samazināt pigmentāciju, vasaras raibumus, apsārtumu un citas dermatoloģiskas izpausmes. Atsvaidzina, tonizē, kavē baktēriju veidošanos, atvieglo iekaisumu un nomierina kairinājumus, stimulē imūnsistēmu, piesātina ādu ar mitrumu un piešķir veselīgu mirdzumu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Papildus sejas ādas kopšana