MIZON AHA 8% Peeling serums, 50 ml
0 0 (0 atsauksmes)

MIZON AHA 8% Peeling serums, 50 ml

PFD CO.,LTD
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
17.99 €
Derīguma termiņš: 2025-09-07
Pīlinga serums uz alfa hidroksilskābes bāzes - AHA 8%.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Pīlinga serums ir uz alfa hidroksilskābes bāzes, AHA 8%. Līdzeklis delikāti darbojas uz augšējo epidermas slāni, noņem atmirušās ādas šūnas, veicina ādas lobīšanās procesu un uzlabo ādas atjaunošanās procesu. Serums izveido uz ādas aizsargbarjeru, kas aizsargā to no mitruma zuduma. AHA molekulas-skābes, kas aktivizē ādas apmaiņas procesu, regulē ādas hidrolipīdu balansu, kontrolē sebuma ražošanās darbību. Rezultātā serumu lietojot āda kļūst svaiga, gluda un elastīga. Izlīdzinās ādas mikro reljefs. Delikātais serums stimulē ādas šūnas apmaiņas procesu, padara to gaišāku un mazina pigmentāciju. Serums uzlabo ādas toni, samazina priekšlaicīgu ādas novecošanos. Serums pastiprina citu kopjošo produktu iedarbību, ļaujot tiem iesūkties dziļākos ādas slāņos. Regulāra seruma lietošana atgriež ādas skaistumu un mirdzumu. Serumu nav ieteicams lietot, ja ir ādas bojājumi. Izvairieties no līdzekļa lietošanas ādai ap acīm.

Aktīvie kompunenti: AHA 8%, rīcineļļa, pantenols, alantoīns, ekstrakti (vērmeles, arnikas, papaijas, pelašķu un alvejas ekstrakts)

product
10120564 MIZON AHA 8% Peeling serums, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/4d/bb/4e9188d87dc71ca0ac216bf7cc3e.png InStock 17.99 EUR 29.99 <p>Pīlinga serums ir uz alfa hidroksilskābes bāzes, AHA 8%. Līdzeklis delikāti darbojas uz augšējo epidermas slāni, noņem atmirušās ādas šūnas, veicina ādas lobīšanās procesu un uzlabo ādas atjaunošanās procesu. Serums izveido uz ādas aizsargbarjeru, kas aizsargā to no mitruma zuduma. AHA molekulas-skābes, kas aktivizē ādas apmaiņas procesu, regulē ādas hidrolipīdu balansu, kontrolē sebuma ražošanās darbību. Rezultātā serumu lietojot āda kļūst svaiga, gluda un elastīga. Izlīdzinās ādas mikro reljefs. Delikātais serums stimulē ādas šūnas apmaiņas procesu, padara to gaišāku un mazina pigmentāciju. Serums uzlabo ādas toni, samazina priekšlaicīgu ādas novecošanos. Serums pastiprina citu kopjošo produktu iedarbību, ļaujot tiem iesūkties dziļākos ādas slāņos. Regulāra seruma lietošana atgriež ādas skaistumu un mirdzumu. Serumu nav ieteicams lietot, ja ir ādas bojājumi. Izvairieties no līdzekļa lietošanas ādai ap acīm.</p> <p>Aktīvie kompunenti: AHA 8%, rīcineļļa, pantenols, alantoīns, ekstrakti (vērmeles, arnikas, papaijas, pelašķu un alvejas ekstrakts)</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Papildus sejas ādas kopšana/Serumi