MICROLAX 5 ml šķīdums, 4 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

MICROLAX 5 ml šķīdums, 4 gab.

JOHNSON&JOHNSON CONSUMER
Derīguma termiņš: 2028-09-30
Rektālais šķīdums.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Microlax rektālais šķīdums ir caurejas līdzeklis, ko lieto, lai novērstu aizcietējumu, kā arī zarnu iztīrīšanai pirms ķirurģiskām operācijām un diagnostiskām procedūrām, vai pirms dzemdībām. Microlax ievada taisnajā zarnā. Microlax rektālais šķīdums mīkstina un sašķidrina izkārnījumus, tādējādi veicinot vēdera izeju.

Papildu informācija par produktu
product
113429 MICROLAX 5 ml šķīdums, 4 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/d4/e9/7d36801c7b1e2c6ff654f34ac227.png InStock 6.49 EUR 6.49 <p style="text-align:justify;">Microlax rektālais šķīdums ir caurejas līdzeklis, ko lieto, lai novērstu aizcietējumu, kā arī zarnu iztīrīšanai pirms ķirurģiskām operācijām un diagnostiskām procedūrām, vai pirms dzemdībām. Microlax ievada taisnajā zarnā. Microlax rektālais šķīdums mīkstina un sašķidrina izkārnījumus, tādējādi veicinot vēdera izeju.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Gremošanas sistēma/Aizcietejumi