MELILAX Pediatric 5 g klizma , 6 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

MELILAX Pediatric 5 g klizma , 6 gab.

ABOCA S.P.A. SOCIETA
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2024-09-30
Dubults efekts. Veicina zarnu kustību bez kairinājuma, aizsargājot taisnās zarnas gļotādu. Aktīvā medus un alvejas un malvas polisaharīdu komplekss.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Dubults efekts. Veicina zarnu kustību bez kairinājuma, aizsargājot taisnās zarnas gļotādu. Aktīvā medus un alvejas un malvas polisaharīdu komplekss.

INDIKĀCIJAS

Melilax Paediatric ir indicēts aizcietējumiem bērniem un zīdaiņiem, pat ja pacientam ir arī paaugstināta viscerāla jutība (piemēram, kairināta zarnas), plaisas vai hemoroīdi.

Produkts veicina defekāciju un mazina aizcietējuma radīto diskomfortu, kairinājumu un iekaisumu.

KĀ TAS STRĀDĀ

Melilax Pediatric ir līdzsvarota darbība, kas veicina izvadīšanu un aizsargā un nomierina taisnās zarnas gļotādu.

Melilax dubulto efektu nodrošina Promelaxin, rūpīgi atlasīts un apstrādāts aktīvs nektāra-šūnveida komplekss, kas sastāv no monosaharīdiem, polisaharīdiem un melanoidīna.

Komplekss ir papildināts arī ar alvejas un malvas polisaharīdu frakciju.

product
1195632 MELILAX Pediatric 5 g klizma , 6 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/6e/e6/3107d660a22b453625fdbbff68f7.png InStock 12.6 EUR 19.39 <p>Dubults efekts. Veicina zarnu kustību bez kairinājuma, aizsargājot taisnās zarnas gļotādu. Aktīvā medus un alvejas un malvas polisaharīdu komplekss.</p> <p>INDIKĀCIJAS</p> <p>Melilax Paediatric ir indicēts aizcietējumiem bērniem un zīdaiņiem, pat ja pacientam ir arī paaugstināta viscerāla jutība (piemēram, kairināta zarnas), plaisas vai hemoroīdi.</p> <p>Produkts veicina defekāciju un mazina aizcietējuma radīto diskomfortu, kairinājumu un iekaisumu.</p> <p>KĀ TAS STRĀDĀ</p> <p>Melilax Pediatric ir līdzsvarota darbība, kas veicina izvadīšanu un aizsargā un nomierina taisnās zarnas gļotādu.</p> <p>Melilax dubulto efektu nodrošina Promelaxin, rūpīgi atlasīts un apstrādāts aktīvs nektāra-šūnveida komplekss, kas sastāv no monosaharīdiem, polisaharīdiem un melanoidīna.</p> <p>Komplekss ir papildināts arī ar alvejas un malvas polisaharīdu frakciju.</p> Menessaptieka/Visas preces/Medicīnas preces/Aptieciņa/Gremošanas traucējumi