MELILAX Adult 10 g klizma , 6 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

MELILAX Adult 10 g klizma , 6 gab.

ABOCA S.P.A. SOCIETA
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
19.39 €
Derīguma termiņš: 2025-07-30
Veicina defekāciju, aizsargā un nomierina taisnās zarnas gļotādu. Var lietot grūtniecības un laktācijas laikā.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Veicina defekāciju, aizsargā un nomierina taisnās zarnas gļotādu. Var lietot grūtniecības un laktācijas laikā.

Melilax ir inovatīva divkāršas iedarbības mikroklizma ar medu, kam ir sabalansēta sekrēcijas stimulēšanas, taisnās zarnas gļotādas aizsardzības un nomierinoša iedarbība, kas mazina aizcietējuma radīto diskomfortu, kairinājumu un iekaisumu.

Melilax ir indicēts aizcietējumiem, pat ja pacientam ir arī viscerāla paaugstināta jutība (piemēram, kairināta zarnas), plaisas vai hemoroīdi. Zāles var lietot arī grūtniecības un zīdīšanas laikā, "Melilax Pediatrician" - zīdaiņiem no 0 gadu vecuma un bērniem.

Melilax nekairinošā caureju veicinošā iedarbība izraisa līdzsvarotu fizioloģisko stimulāciju, kas veicina defekāciju. Turklāt, pateicoties tās viskozitātei un mukoekvivalentajām īpašībām, Melilax aizsargā arī taisnās zarnas gļotādu defekācijas laikā, atdarinot gļotādas eļļošanas fizioloģisko efektu. Šīs īpašības un antioksidanta iedarbība dod līdzeklim spēju aizsargāt un nomierināt gļotādu, pateicoties aģenta fizikālo īpašību izraisītajai netiešajai pretiekaisuma iedarbībai.

Melilax dubulto efektu nodrošina promelaksīns, rūpīgi atlasīts un apstrādāts aktīvs nektāra-šūnu komplekss, kas sastāv no monosaharīdiem, polisaharīdiem un melanoidīna. Komplekss ir papildināts arī ar alvejas un malvas polisaharīdu frakciju.

product
1195631 MELILAX Adult 10 g klizma , 6 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/4f/6d/de2e70f27dccde29e19e21fbf414.png InStock 19.39 EUR 19.39 <div class="info-short-description"> <p>Veicina defekāciju, aizsargā un nomierina taisnās zarnas gļotādu. Var lietot grūtniecības un laktācijas laikā.</p> <p>Melilax ir inovatīva divkāršas iedarbības mikroklizma ar medu, kam ir sabalansēta sekrēcijas stimulēšanas, taisnās zarnas gļotādas aizsardzības un nomierinoša iedarbība, kas mazina aizcietējuma radīto diskomfortu, kairinājumu un iekaisumu.</p> <p>Melilax ir indicēts aizcietējumiem, pat ja pacientam ir arī viscerāla paaugstināta jutība (piemēram, kairināta zarnas), plaisas vai hemoroīdi. Zāles var lietot arī grūtniecības un zīdīšanas laikā, "Melilax Pediatrician" - zīdaiņiem no 0 gadu vecuma un bērniem.</p> <p>Melilax nekairinošā caureju veicinošā iedarbība izraisa līdzsvarotu fizioloģisko stimulāciju, kas veicina defekāciju. Turklāt, pateicoties tās viskozitātei un mukoekvivalentajām īpašībām, Melilax aizsargā arī taisnās zarnas gļotādu defekācijas laikā, atdarinot gļotādas eļļošanas fizioloģisko efektu. Šīs īpašības un antioksidanta iedarbība dod līdzeklim spēju aizsargāt un nomierināt gļotādu, pateicoties aģenta fizikālo īpašību izraisītajai netiešajai pretiekaisuma iedarbībai.</p> <p>Melilax dubulto efektu nodrošina promelaksīns, rūpīgi atlasīts un apstrādāts aktīvs nektāra-šūnu komplekss, kas sastāv no monosaharīdiem, polisaharīdiem un melanoidīna. Komplekss ir papildināts arī ar alvejas un malvas polisaharīdu frakciju.</p> </div> Menessaptieka/Visas preces/Medicīnas preces/Aptieciņa/Gremošanas traucējumi