MELDONIUM OLAINFARM 250 mg kapsulas, 20 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

MELDONIUM OLAINFARM 250 mg kapsulas, 20 gab.

OLAINFARM
Derīguma termiņš: 2026-04-30
Meldonium Olainfarm pozitīvi ietekmē organisma enerģētisko vielmaiņu, kā arī viegli aktivē centrālo nervu sistēmu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Meldonium Olainfarm pozitīvi ietekmē organisma enerģētisko vielmaiņu, kā arī viegli aktivē centrālo nervu sistēmu. Tas atjauno skābekļa piegādes un patēriņa procesu līdzsvaru šūnās, aktivē tos vielmaiņas procesus, kas enerģijas ražošanai prasa mazāku skābekļa patēriņu. Zāļu ietekmē paplašinās asinsvadi, uzlabojot asins piegādi audiem. Meldonium Olainfarm paaugstina darbaspējas, organisma izturību pret fizisko un psihisko slodzi. Zālēm piemīt arī tonizējoša iedarbība uz centrālo nervu sistēmu. Tās uzlabo atmiņu, koncentrēšanās spēju un kustību koordināciju. Meldonium Olainfarm lieto pazeminātu darbaspēju, fiziskas un psihoemocionālas pārslodzes gadījumos; atveseļošanās periodā pēc smadzeņu asinsrites traucējumiem, galvas traumām.

Papildu informācija par produktu
product
1132533 MELDONIUM OLAINFARM 250 mg kapsulas, 20 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/eb/68/254e67847e4464c6c48996f3e939.png InStock 5.19 EUR 5.19 <p style="text-align:justify;">Meldonium Olainfarm pozitīvi ietekmē organisma enerģētisko vielmaiņu, kā arī viegli aktivē centrālo nervu sistēmu. Tas atjauno skābekļa piegādes un patēriņa procesu līdzsvaru šūnās, aktivē tos vielmaiņas procesus, kas enerģijas ražošanai prasa mazāku skābekļa patēriņu. Zāļu ietekmē paplašinās asinsvadi, uzlabojot asins piegādi audiem. Meldonium Olainfarm paaugstina darbaspējas, organisma izturību pret fizisko un psihisko slodzi. Zālēm piemīt arī tonizējoša iedarbība uz centrālo nervu sistēmu. Tās uzlabo atmiņu, koncentrēšanās spēju un kustību koordināciju. Meldonium Olainfarm lieto pazeminātu darbaspēju, fiziskas un psihoemocionālas pārslodzes gadījumos; atveseļošanās periodā pēc smadzeņu asinsrites traucējumiem, galvas traumām.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Sirds un asinsvadi