MAXIM Hunky Peanut batoniņš, 55 g
0 0 (0 atsauksmes)

MAXIM Hunky Peanut batoniņš, 55 g

ORKLA HEALTH AS
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
2.24 €
Derīguma termiņš: 2024-10-05
Sātīga, veselīga un vērtīga uzkoda, kuras sastāvā ir 20 g olbaltumvielas un maz cukura. Lieliska uzkoda gan starp ēdienreizēm, gan pirms vai pēc treniņiem.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Proteīna batoniņš ar zemesriekstiem. HUNKY ir viens no Maxim HEROES gardajiem, funcionālajiem un veselīgajiem batoniņiem. Maxim batoniņos ir tikai 200 kcal, 2 g cukura un ne mazāk kā 20 g proteīna un 5 g šķierdrvielu. Lieliski piemērots tiem, kas vēlas uzņemt daudz proteīna, bet izvairīties no lieka cukura.

Maxim – motivējoši gards.
Maxim HEROES proteīna batoniņi ir unikāli ar savu lielisko garšu. Pretstatā daudziem citiem proteīna batoniņiem, tie nav sausli vai bezgaršīgi, nedz arī ar nepatīkamu pēcgaršu. Kraukšķīgā šokolādes glazūra un maigais un krēmīgais pildījums ļauj izbaudīt katru kumosu.
Maxim HEROES ir gardi, funcionāli un veselīgi. Piemērots, lai atgūtos pēc intensīva treniņa un, pateicoties augstajam proteīna un šķiedrveilu daudzumam, lielisks arī kā veselīga uzkoda. Mazā cukura daudzuma dēļ, insulīna līmenis asinīs strauji nepieaug un nekrīt, ilgstoši nodrošinot stabilu cukura līmeni asinīs.

product
1145121 MAXIM Hunky Peanut batoniņš, 55 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/1f/03/a7294af1e9d91c00045e3fb1c48f.png InStock 2.24 EUR 2.99 <p>Proteīna batoniņš ar zemesriekstiem. HUNKY ir viens no Maxim HEROES gardajiem, funcionālajiem un veselīgajiem batoniņiem. Maxim batoniņos ir tikai 200 kcal, 2 g cukura un ne mazāk kā 20 g proteīna un 5 g šķierdrvielu. Lieliski piemērots tiem, kas vēlas uzņemt daudz proteīna, bet izvairīties no lieka cukura.<br /><br />Maxim – motivējoši gards.<br />Maxim HEROES proteīna batoniņi ir unikāli ar savu lielisko garšu. Pretstatā daudziem citiem proteīna batoniņiem, tie nav sausli vai bezgaršīgi, nedz arī ar nepatīkamu pēcgaršu. Kraukšķīgā šokolādes glazūra un maigais un krēmīgais pildījums ļauj izbaudīt katru kumosu. <br />Maxim HEROES ir gardi, funcionāli un veselīgi. Piemērots, lai atgūtos pēc intensīva treniņa un, pateicoties augstajam proteīna un šķiedrveilu daudzumam, lielisks arī kā veselīga uzkoda. Mazā cukura daudzuma dēļ, insulīna līmenis asinīs strauji nepieaug un nekrīt, ilgstoši nodrošinot stabilu cukura līmeni asinīs.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Tējas un pārtika/Superprodukti