MAVEX Super Hydrating sejas maska, 8 ml
0 0 (0 atsauksmes)

MAVEX Super Hydrating sejas maska, 8 ml

MAVEX SA
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
6.99 €
Derīguma termiņš: 2027-02-28
Inovatīva celulozes maska, kas piesātināta ar īpaši mitrinošām aktīvām sastāvdaļām.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Inovatīva celulozes maska, kas piesātināta ar īpaši mitrinošām aktīvām sastāvdaļām, kas atjauno ādas dabisko mitrināšanas ātrumu.

Neparasts produkts, kas apvieno hialuronskābes efektivitāti ar oriģinālo un ekspertu - PP vitamīna kombināciju ar Juzu augļa ekstraktu no Japānas.

Tā garantē padziļinātu un intensīvu mitrināšanu, kas atjauno vitalitāti un piešķir vitālu mirdzumu pat sausākajai ādai.

Tā efektīvi noblīvē, piešķir enerģiju un atjauno sejas ādu. Lietojot vienu vai divas reizes nedēļā, tā mitrina un aizsargā ādu no ārējām ietekmēm, padarot to mīkstu, gludu un atdzīvinātu.

product
1164353 MAVEX Super Hydrating sejas maska, 8 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/87/08/564dbb13fbd5c2ea09c0b46c022e.png InStock 6.99 EUR 9.99 <p>Inovatīva celulozes maska, kas piesātināta ar īpaši mitrinošām aktīvām sastāvdaļām, kas atjauno ādas dabisko mitrināšanas ātrumu.</p> <p>Neparasts produkts, kas apvieno hialuronskābes efektivitāti ar oriģinālo un ekspertu - PP vitamīna kombināciju ar Juzu augļa ekstraktu no Japānas.</p> <p>Tā garantē padziļinātu un intensīvu mitrināšanu, kas atjauno vitalitāti un piešķir vitālu mirdzumu pat sausākajai ādai.</p> <p>Tā efektīvi noblīvē, piešķir enerģiju un atjauno sejas ādu. Lietojot vienu vai divas reizes nedēļā, tā mitrina un aizsargā ādu no ārējām ietekmēm, padarot to mīkstu, gludu un atdzīvinātu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Papildus sejas ādas kopšana/Maskas