MAVEX Sublime Tan ķermeņa eļļa, 100 ml
0 0 (0 atsauksmes)

MAVEX Sublime Tan ķermeņa eļļa, 100 ml

MAVEX SA
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
41.09 €
Derīguma termiņš: 2025-12-30
Sublime Tan Oil ir neparasts dabiska skaistuma rituāls, kas uzlabo iedegumu un mīkstina un baro seju, ķermeni un matus ar vienu žestu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Zīdaina multivitamīnu ķermeņa eļļa ar iedeguma pastiprinātāju, kas apvieno grimu un ādas kopšanu, lai barotu un mitrinātu, kā arī pievienotu spilgta un neatvairāma jutekliskuma pieskārienu ar tās zeltainajiem mirdzumiem.

Ar savu vieglo, sauso un samtaino tekstūru tas nodrošina vērtīgu barošanu pat visnepietiekamāk barotai, sausai un noslogotai ādai. Padara ādu maigu un elastīgu bez taukainas iedarbības.

Tās reibinošais aromāts ar citrusaugļu nokrāsām atgādina jūru un sauli, atstājot patīkamu labsajūtas un relaksācijas sajūtu.

Satur Perfect Bronze Complex, ekskluzīvu augu bāzes kompleksu, kas paātrina un pastiprina ādas dabīgo pigmentācijas procesu, samazinot iedarbības laiku un veicinot ātru un ilgstošu dabīgu iedegumu pat bez saules iedarbības, tīru argana eļļu ar elastīgām un mitrinošām īpašībām. Palīdz uzturēt pareizu šķidruma līdzsvaru, A, E un C vitamīnus ar antioksidantu, aizsargājošu un atjaunojošu īpašību, lai cīnītos pret elastības zudumu, novecošanas procesiem un grumbu veidošanos, beta karotīns, kas pazīstams ar savu aizsargājošo iedarbību pret UV staru kaitīgo ietekmi un krāsainos pigmentus.

product
1164347 MAVEX Sublime Tan ķermeņa eļļa, 100 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/2e/0f/0b016f369e571bf4742c9b2ac86b.png InStock 41.09 EUR 68.49 <p>Zīdaina multivitamīnu ķermeņa eļļa ar iedeguma pastiprinātāju, kas apvieno grimu un ādas kopšanu, lai barotu un mitrinātu, kā arī pievienotu spilgta un neatvairāma jutekliskuma pieskārienu ar tās zeltainajiem mirdzumiem.</p> <p>Ar savu vieglo, sauso un samtaino tekstūru tas nodrošina vērtīgu barošanu pat visnepietiekamāk barotai, sausai un noslogotai ādai. Padara ādu maigu un elastīgu bez taukainas iedarbības.</p> <p>Tās reibinošais aromāts ar citrusaugļu nokrāsām atgādina jūru un sauli, atstājot patīkamu labsajūtas un relaksācijas sajūtu.</p> <p>Satur Perfect Bronze Complex, ekskluzīvu augu bāzes kompleksu, kas paātrina un pastiprina ādas dabīgo pigmentācijas procesu, samazinot iedarbības laiku un veicinot ātru un ilgstošu dabīgu iedegumu pat bez saules iedarbības, tīru argana eļļu ar elastīgām un mitrinošām īpašībām. Palīdz uzturēt pareizu šķidruma līdzsvaru, A, E un C vitamīnus ar antioksidantu, aizsargājošu un atjaunojošu īpašību, lai cīnītos pret elastības zudumu, novecošanas procesiem un grumbu veidošanos, beta karotīns, kas pazīstams ar savu aizsargājošo iedarbību pret UV staru kaitīgo ietekmi un krāsainos pigmentus.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Ķermeņa ādas kopšana/Krēmi, losjoni un eļļas