MAVEX Skin Detox attīrošs līdzeklis, 150 ml
0 0 (0 atsauksmes)

MAVEX Skin Detox attīrošs līdzeklis, 150 ml

MAVEX SA
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
29.39 €
Derīguma termiņš: 2027-03-30
Superaktīvs dezinfekcijas un attīrīšanas līdzeklis, kas izveidots ar sinerģisku augu ekstraktu un ārstniecības augu fitokompleksu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Satur aktīvās sastāvdaļas ar antibakteriālu iedarbību - aktivēto ogli, kas darbojas sinerģijā ar dadža, lavandas, pienenes, ceļmallapas, kukurūzas magoņu, artišoku un rožu ekstraktiem, augiem, kam raksturīga sebumu regulējoša, nomierinoša un mīkstinoša iedarbība, zaļais māls, kuram piemīt ādu attīrošas un remineralizējošas īpašības un medus.

Skin Detox tīrīšanas līdzeklis ar maigu, samtainu tekstūru ļoti maigi noņem netīrumus, neizraisot kairinājumu. Āda kļūst maiga un zīdaina. Tas lutina maņas, radot dziļas labsajūtas sajūtu.

Piemērots visiem ādas tipiem, īpaši toksīnus saturošai ādai, blāvai, nedzīvai un dehidrētai ādai.

Skin Detox Cleanser ir kosmētikas līdzeklis, kas sastāv no 95% dabīgām sastāvdaļām. Tas ir piemērots visiem ādas tipiem, īpaši toksīnus saturošai ādai, blāvai, nedzīvai un dehidrētai ādai. Tas ir izveidots ar 100% augu bāzes virsmaktīvām vielām, kas iegūtas no kokosriekstiem, un nesatur ziepes vai sulfātus. Īpaši maiga pret ādu, tā rada maigas putas, kas rūpīgi attīra, neradot kairinājumu, padarot ādu tīru un mirdzošu.

product
1164339 MAVEX Skin Detox attīrošs līdzeklis, 150 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/8b/d7/b5bf2e03c03f9af06faa61533a32.png InStock 29.39 EUR 48.99 <p>Satur aktīvās sastāvdaļas ar antibakteriālu iedarbību - aktivēto ogli, kas darbojas sinerģijā ar dadža, lavandas, pienenes, ceļmallapas, kukurūzas magoņu, artišoku un rožu ekstraktiem, augiem, kam raksturīga sebumu regulējoša, nomierinoša un mīkstinoša iedarbība, zaļais māls, kuram piemīt ādu attīrošas un remineralizējošas īpašības un medus.</p> <p>Skin Detox tīrīšanas līdzeklis ar maigu, samtainu tekstūru ļoti maigi noņem netīrumus, neizraisot kairinājumu. Āda kļūst maiga un zīdaina. Tas lutina maņas, radot dziļas labsajūtas sajūtu.</p> <p>Piemērots visiem ādas tipiem, īpaši toksīnus saturošai ādai, blāvai, nedzīvai un dehidrētai ādai.</p> <p>Skin Detox Cleanser ir kosmētikas līdzeklis, kas sastāv no 95% dabīgām sastāvdaļām. Tas ir piemērots visiem ādas tipiem, īpaši toksīnus saturošai ādai, blāvai, nedzīvai un dehidrētai ādai. Tas ir izveidots ar 100% augu bāzes virsmaktīvām vielām, kas iegūtas no kokosriekstiem, un nesatur ziepes vai sulfātus. Īpaši maiga pret ādu, tā rada maigas putas, kas rūpīgi attīra, neradot kairinājumu, padarot ādu tīru un mirdzošu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Attīrīšana un tonizēšana